Öncelikle merhabalar her oyun için geçerli değil bazı oyunlar örneğin btf 1 ve 5 sonra Xbox PC'de bulunan no man sky falan hani oyuna giriyorum yükleme ekranı falan normal msı after. programı ile kontrol ediyorum her şey normal değerler ama o play/oyna yazısı geldiği zaman tam tıklayacak iken oyun donuyor 10-15 saniye sonra kendiliğinden otomatik kapanıyor.Bilgisayarı daha yeni topladım özelliklerini sorarsanız Sapphire RX590 8GB - 16GB ram - i3 9100f işlemci - H310M S2V 2.0 anakart
ve oyundan attığı zaman her oyun içinde şu hatayı veriyor türkçe çevirisi olarak "Ekran kartınızın driverlarını güncelleyin" her şey güncel bakıyorum AMD'nin sürümleri falan 20.9.1 bendede öyle ama oyunlar halen açılmıyor sorun nedir yardımcı olursanız çok sevinirim oyun oynayamıyorum LoL'de Valorant PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama sistem gerektiren oyunları açamıyorum ben mi yanlış kurdum acaba sistemi şimdiden teşekkürler
ve oyundan attığı zaman her oyun içinde şu hatayı veriyor türkçe çevirisi olarak "Ekran kartınızın driverlarını güncelleyin" her şey güncel bakıyorum AMD'nin sürümleri falan 20.9.1 bendede öyle ama oyunlar halen açılmıyor sorun nedir yardımcı olursanız çok sevinirim oyun oynayamıyorum LoL'de Valorant PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama sistem gerektiren oyunları açamıyorum ben mi yanlış kurdum acaba sistemi şimdiden teşekkürler