Bartuu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,190
amd uygulamasında güncelleme geldiği yazıyodu bende indiriyim dedim indirmez olaydım restartdan sonraişlemcinin vega gpu su tanınmıyodu amd uygulamasına girince uyumulu olmayn sürüm diyodu bende silip tekrar yükledim amd nin sitesinden yine aynı şey oldu sonra başka sürümü denedim gene aynı şey acil yardım lazım leş gibi uyuz oldum yazım yanlışı olabilir yazdığımı 2 saniye sonra göüyom
şimdide bu hata var söylediğini yaptım bunu diyor napıcam bilmiyorum
repair yaptım bu hatayı alıyorum şimdi
sorunu buldum galiba ekranı tanınmıyor diye oluyo galiba çünkü display settingse giriyorum ekran unknown yazıyo
Sorunu buldum başkası yaşarsa diye çözümü anlatıyorum:
Advanced system settings i açıyosunuz hardware a gelip device installation settings e giriyosunuz hayır ı seçip kaydediyosunuz
bütün amd sürücülerini laptopunuzdan silip bilgisayarı kapatıyosunuz yeniden başlatmayın
açtıktan sonra amd sitesinden en yeni driver sürümünü indiriyosunuz sorun çözülmüş oluyor sonradan o hardware daki ayarı evet e çekebilirsiniz sorunu yapan amd driver indirirken windowsun da aynı driver ı indirmeye çalışmasıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
repair yaptım bu hatayı alıyorum şimdi
sorunu buldum galiba ekranı tanınmıyor diye oluyo galiba çünkü display settingse giriyorum ekran unknown yazıyo
Sorunu buldum başkası yaşarsa diye çözümü anlatıyorum:
Advanced system settings i açıyosunuz hardware a gelip device installation settings e giriyosunuz hayır ı seçip kaydediyosunuz
bütün amd sürücülerini laptopunuzdan silip bilgisayarı kapatıyosunuz yeniden başlatmayın
açtıktan sonra amd sitesinden en yeni driver sürümünü indiriyosunuz sorun çözülmüş oluyor sonradan o hardware daki ayarı evet e çekebilirsiniz sorunu yapan amd driver indirirken windowsun da aynı driver ı indirmeye çalışmasıymış
Son düzenleme: