wesy
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
Arkadaşlar henüz 5 ay önce incehesaptan XFX RX 6500XT aldım arada sırada wattman hatasi deniyor sanırım ondan yapıyordu ekran bianda siyah oluyordu ve yeniden başlatınca ya sıkıntı olmuyordu ya da driveri silip yükleyip devam ediyordum. ama son 2 gündür falan bilgisayarımı açarken siyah ekranda kalmaya başladı sürekli bugün ise bilgisayarımı kullanırken bir anda siyah ekran oldu ve bilgisayarımı kapatıp açınca yine siyah ekranla karşılaştım. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp ekran kartı driverini kaldırdıktan sonra yeniden başlatınca bir sıkıntı yok ama ekran kartı driverini yüklerken yarısından sonra yeniden siyah ekran veriyor ve yeniden aynı sorunu yaşadım ne yaptıysam düzeltemedim eski versiyon driver yüklemeyi de denedim. bunun iadesi ya da değişimi mümkün mü iadesi mümkünse iade etmek istiyorum. bi de iade değişim veya tamire verirken nereye başvurmam nereye vermem lazım daha önce hiç garantiyle uğraşmadım. gerçekten illallah geldi kimseye de AMD ekran kartı aldirtmayacagim pahali olsun nvidia olsun sorunsuz olsun.