Driver kulaklığımı görmüyor.

ahucicim

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba ben Rampage Pulsar kullanıyorum ve daha yeni aldım eskidende kullanıyordum ve bir problemi tekrar yaşadım nasıl çözdüğümüde unuttum. ilk aldığımda driver vs görüyordu ve birden kulaklığın rgb ışıkları kapandı ve hep kapalı kaldı. Driver artık kulaklığı görmüyor :( Aygıtı sildim tekrar kurdum güncelledim yer değiştirdim fotoğrafta gösterdiğim isim USBCF 3 gibi bir şeydi ve şimdi böyle, lüten yardım edin ne yaptıysam olmadı :peeposad2:

Ekler

• görsel_2026-02-03_221528221.webp
    görsel_2026-02-03_221528221.webp
    2.2 KB · Hit: 9
merhaba ben Rampage Pulsar kullanıyorum ve daha yeni aldım eskidende kullanıyordum ve bir problemi tekrar yaşadım nasıl çözdüğümüde unuttum. ilk aldığımda driver vs görüyordu ve birden kulaklığın rgb ışıkları kapandı ve hep kapalı kaldı. Driver artık kulaklığı görmüyor :( Aygıtı sildim tekrar kurdum güncelledim yer değiştirdim fotoğrafta gösterdiğim isim USBCF 3 gibi bir şeydi ve şimdi böyle, lüten yardım edin ne yaptıysam olmadı :peeposad2:
Gelişmiş başlangıçtan sürücü imza zorlamasını kapayıp aygkt yöneticisnden gizli hatalı sürücüleri kaldır sonra sürücüyü uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıltırmayı dene bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,332
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri