TahaFurkan60
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 54
- İsim
- Taha Furkan Doğan
Arkadaşlar merhaba. Msi cyborg 12VF modelini satın aldım freedos olarak. Dün usb ile Windows 11 yükledim ama bazı driverlar eksik. Ekran kartı görünmüyor ya da ekran parlaklığı kısılmıyor, bluetooth açılmıyor gibi gibi. Ses de gelmiyordu ama bi arkadas yardımcı oldu driverini kurdum artık ses geliyor. Bu driverları kolayca nereden indirebilirim? Msi kendi sitesinde driverlar var diyor ama indirdiğim zaman 4-5 dosya iniyor hangisini çalıştıracağım bilmiyorum. Bunun kolay bi yolu var mı? Windows update kendi kendine halledebilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve bu arada bilgisayarcılar driver kurmaya 300₺ istiyor. Internetten indirmiyoruz diyor. Ne kadar güvenilir?Arkadaşlar merhaba. Msi cyborg 12VF modelini satın aldım freedos olarak. Dün usb ile Windows 11 yükledim ama bazı driverlar eksik. Ekran kartı görünmüyor ya da ekran parlaklığı kısılmıyor, bluetooth açılmıyor gibi gibi. Ses de gelmiyordu ama bi arkadas yardımcı oldu driverini kurdum artık ses geliyor. Bu driverları kolayca nereden indirebilirim? Msi kendi sitesinde driverlar var diyor ama indirdiğim zaman 4-5 dosya iniyor hangisini çalıştıracağım bilmiyorum. Bunun kolay bi yolu var mı? Windows update kendi kendine halledebilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim