driver nasıl güncellenir

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,309
selamlar lenovo model bir laptopum var ve driver güncellemesi yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Windows 10 kullanıyorsan arama kısmına aygıt yöneticisi yaz oradan ekran bağdaştırıcılarına gel ve ekran kartının üzerine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir de. Anakartının chipsetinide güncellemeyi unutma ve sakın driver güncelleme programları yükleme

Windows 10 kullanıyorsan arama kısmına aygıt yöneticisi yaz oradan ekran bağdaştırıcılarına gel ve ekran kartının üzerine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir de. Anakartının chipsetinide güncellemeyi unutma ve sakın driver güncelleme programları yükleme
sürücüyü güncelleştir dediğimde o herşeyi kendi halledip pc yi kullanıma hazır hale getirecekmi yoksa benim elle bişeylere basmam gerekirmi hiç bilmiyorum çünkü

sürücüyü güncelleştir dediğimde o herşeyi kendi halledip PC yi kullanıma hazır hale getirecekmi yoksa benim elle bişeylere basmam gerekirmi hiç bilmiyorum çünkü
sürücüyü güncelleştir dedikten sonra o kendi güncelleştirir eğer hiç anlamam diyorsan uzaktan bağlanıyım.

Ekran kartının sitesine girip ekran kartına uygun olan driver i kuracaksin Windows tan fln kurmana gerek yok.

selamlar lenovo model bir laptopum var ve driver güncellemesi yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ekran kartının modelini öğren onun için windows tuşunu basılı tut ve r ye bas çalıştır yeri çıkınca oraya dxdiag yaz zaten karşına çıkacak orada ram ve işlemcini görürsün yukarıda ekrana bas ve ekran kartının ismini al bunları yaptıktan sonra bana geri dönüş yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartının sitesine girip ekran kartına uygun olan driver i kuracaksin Windows tan fln kurmana gerek yok.
çook haklısın windows saçma sapan eski driver kuruyor bende hiç önermiyorum

Sakın aygıt yöneticisinden güncellemeyi. Eski dandik driverleri indirir. Ekran kartının driverini internete yazarsanız bulursunuz:)

ekran kartının modelini öğren onun için windows tuşunu basılı tut ve r ye bas çalıştır yeri çıkınca oraya dxdiag yaz zaten karşına çıkacak orada RAM ve işlemcini görürsün yukarıda ekrana bas ve ekran kartının ismini al bunları yaptıktan sonra bana geri dönüş yap

çook haklısın windows saçma sapan eski driver kuruyor bende hiç önermiyorum
ekran kartı gtx1650 işlemci i5 9300h

Sakın aygıt yöneticisinden güncellemeyi. Eski dandik driverleri indirir. Ekran kartının driverini internete yazarsanız bulursunuz:)
lenovo vantage diye bi uygulama var orda tüm driverları ve bios u güncelleyeilirim sanırım ordan yapsam eski driverımı indirir

lenovo vantage diye bi uygulama var orda tüm driverları ve bios u güncelleyeilirim sanırım ordan yapsam eski driverımı indirir
Evet. Tüm o uygulamalar eski drover indirir :)

teşekkürler birde bir sürü lan driver falan garip garip isimli sonu driver ile biten şeyler yazıyor onlarıda güncellemem gerekirmi

tamam ekran kartın Nvidia arama motoruna gir geforce experience yaz gir o siteye yukarıda sürücüye bas ekran kartının modelini seç windows modelini seç armaya başla de zaten en yukarda çıkacak sonuç en günceli olur tarihlerine bakı en günceli seç indirecek sonra yine bana yazarsın burdan

tamam ekran kartın Nvidia arama motoruna gir geforce experience yaz gir o siteye yukarıda sürücüye bas ekran kartının modelini seç windows modelini seç armaya başla de zaten en yukarda çıkacak sonuç en günceli olur tarihlerine bakı en günceli seç indirecek sonra yine bana yazarsın burdan
geforce experience üzerinden yüklesem olurmu driver ı

geforce experience üzerinden yüklesem olurmu driver ı
yok yenisini kurucaksın ya şuanki s-masaüstündeki geforce experience gidecek ama benim dediklerimi yap sorunsuz yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,525
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri