sürücüyü güncelleştir dediğimde o herşeyi kendi halledip pc yi kullanıma hazır hale getirecekmi yoksa benim elle bişeylere basmam gerekirmi hiç bilmiyorum çünküWindows 10 kullanıyorsan arama kısmına aygıt yöneticisi yaz oradan ekran bağdaştırıcılarına gel ve ekran kartının üzerine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir de. Anakartının chipsetinide güncellemeyi unutma ve sakın driver güncelleme programları yükleme
sürücüyü güncelleştir dedikten sonra o kendi güncelleştirir eğer hiç anlamam diyorsan uzaktan bağlanıyım.sürücüyü güncelleştir dediğimde o herşeyi kendi halledip PC yi kullanıma hazır hale getirecekmi yoksa benim elle bişeylere basmam gerekirmi hiç bilmiyorum çünkü
ekran kartının modelini öğren onun için windows tuşunu basılı tut ve r ye bas çalıştır yeri çıkınca oraya dxdiag yaz zaten karşına çıkacak orada ram ve işlemcini görürsün yukarıda ekrana bas ve ekran kartının ismini al bunları yaptıktan sonra bana geri dönüş yapselamlar lenovo model bir laptopum var ve driver güncellemesi yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
çook haklısın windows saçma sapan eski driver kuruyor bende hiç önermiyorumEkran kartının sitesine girip ekran kartına uygun olan driver i kuracaksin Windows tan fln kurmana gerek yok.
Sakın aygıt yöneticisinden güncellemeyi. Eski dandik driverleri indirir. Ekran kartının driverini internete yazarsanız bulursunuzselamlar lenovo model bir laptopum var ve driver güncellemesi yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ekran kartı gtx1650 işlemci i5 9300hekran kartının modelini öğren onun için windows tuşunu basılı tut ve r ye bas çalıştır yeri çıkınca oraya dxdiag yaz zaten karşına çıkacak orada RAM ve işlemcini görürsün yukarıda ekrana bas ve ekran kartının ismini al bunları yaptıktan sonra bana geri dönüş yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çook haklısın windows saçma sapan eski driver kuruyor bende hiç önermiyorum
lenovo vantage diye bi uygulama var orda tüm driverları ve bios u güncelleyeilirim sanırım ordan yapsam eski driverımı indirirSakın aygıt yöneticisinden güncellemeyi. Eski dandik driverleri indirir. Ekran kartının driverini internete yazarsanız bulursunuz![]()
Evet. Tüm o uygulamalar eski drover indirirekran kartı gtx1650 işlemci i5 9300h
lenovo vantage diye bi uygulama var orda tüm driverları ve bios u güncelleyeilirim sanırım ordan yapsam eski driverımı indirir
teşekkürler birde bir sürü lan driver falan garip garip isimli sonu driver ile biten şeyler yazıyor onlarıda güncellemem gerekirmiekran kartı gtx1650 işlemci i5 9300h
lenovo vantage diye bi uygulama var orda tüm driverları ve bios u güncelleyeilirim sanırım ordan yapsam eski driverımı indirir
tamam ekran kartın Nvidia arama motoruna gir geforce experience yaz gir o siteye yukarıda sürücüye bas ekran kartının modelini seç windows modelini seç armaya başla de zaten en yukarda çıkacak sonuç en günceli olur tarihlerine bakı en günceli seç indirecek sonra yine bana yazarsın burdanekran kartı gtx1650 işlemci i5 9300h
geforce experience üzerinden yüklesem olurmu driver ıtamam ekran kartın Nvidia arama motoruna gir geforce experience yaz gir o siteye yukarıda sürücüye bas ekran kartının modelini seç windows modelini seç armaya başla de zaten en yukarda çıkacak sonuç en günceli olur tarihlerine bakı en günceli seç indirecek sonra yine bana yazarsın burdan
yok yenisini kurucaksın ya şuanki s-masaüstündeki geforce experience gidecek ama benim dediklerimi yap sorunsuz yaparsıngeforce experience üzerinden yüklesem olurmu driver ı