Semih7 80+ Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 40 3 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben şimdi inno3d gtx1650 super twix 2 oc ekran kartı aldım bunun son sürümünü driverini nasıl yüklüyecem yardım edermisiniz
Arkadaşlar ben şimdi inno3d gtx1650 super twix 2 oc ekran kartı aldım bunun son sürümünü driverini nasıl yüklüyecem yardım edermisiniz
ventioNN 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,244 Reaksiyon skoru 6,892 3 Mayıs 2020 #2 En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr burdan manuel den seç.
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr burdan manuel den seç.
Semih7 80+ Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 40 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ventioNN yazmış: https://www.Nvidia.com.tr/driversburdan manuel den seç. Devamı için tıklayın... Başka bişeyi driver yüklememe gerek varmı
ventioNN yazmış: https://www.Nvidia.com.tr/driversburdan manuel den seç. Devamı için tıklayın... Başka bişeyi driver yüklememe gerek varmı
ventioNN 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,244 Reaksiyon skoru 6,892 3 Mayıs 2020 #4 Semih7 yazmış: Başka bişeyi driver yüklememe gerek varmı Devamı için tıklayın... hayır,güle güle kullan.
Semih7 yazmış: Başka bişeyi driver yüklememe gerek varmı Devamı için tıklayın... hayır,güle güle kullan.
Semih7 80+ Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 40 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ventioNN yazmış: hayır,güle güle kullan. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
K Kaan yılmaz 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 719 Reaksiyon skoru 212 3 Mayıs 2020 #6 ventioNN yazmış: hayır,güle güle kullan. Devamı için tıklayın... Driver yüklediğimiz zaman pc olan eski driver ı silmemi gerek yoksa oto siliyormu
ventioNN yazmış: hayır,güle güle kullan. Devamı için tıklayın... Driver yüklediğimiz zaman pc olan eski driver ı silmemi gerek yoksa oto siliyormu
Semih7 80+ Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 40 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Kaan yılmaz yazmış: Driver yüklediğimiz zaman PC olan eski driver ı silmemi gerek yoksa oto siliyormu Devamı için tıklayın... Bildiğim kadarıyla kendsi güncelliyor o driveri sen güncellesen yeterli
Kaan yılmaz yazmış: Driver yüklediğimiz zaman PC olan eski driver ı silmemi gerek yoksa oto siliyormu Devamı için tıklayın... Bildiğim kadarıyla kendsi güncelliyor o driveri sen güncellesen yeterli
K Kaan yılmaz 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 719 Reaksiyon skoru 212 3 Mayıs 2020 #8 Semih7 yazmış: Bildiğim kadarıyla kendsi güncelliyor o driveri sen güncellesen yeterli Devamı için tıklayın... Anladım teşekürler
Semih7 yazmış: Bildiğim kadarıyla kendsi güncelliyor o driveri sen güncellesen yeterli Devamı için tıklayın... Anladım teşekürler
soyluadam 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,190 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 703 3 Mayıs 2020 #9 nvidianın sitesinden geforce experience programını indirebilirsin hem otomatik bulup kurar hem de güncelleme geldiği zaman günceller bir de oyun oynuyorsan ayarlarını ekran kartına göre optimize edebilir.
nvidianın sitesinden geforce experience programını indirebilirsin hem otomatik bulup kurar hem de güncelleme geldiği zaman günceller bir de oyun oynuyorsan ayarlarını ekran kartına göre optimize edebilir.