geforce experince uygulamasını kurun hocam sonra açın game ready driverini kurun bu kadarhocalarım sa,
yeni pc aldım
sistem bu.
anakart ASROCK H610M-HVS/M.2
4060-12400f
driwerleri nasıl kurucam bilmiyorum. kaç tane driwer var, otomatik yükleniyor mu bilmiyorum lütfen yardım...
bios un güncel olduğunu nasıl anayacağımgeforce experince uygulamasını kurun hocam sonra açın game ready driverini kurun bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çokta bir zor yanı yok driver yüklemenin açıkası bios'unuz güncel değil ise güncelleme yapabilirsiniz
Cpu-z uygulamasını kurup çalıştırın.bios un güncel olduğunu nasıl anayacağım![]()
çok saolun hocamCpu-z uygulamasını kurup çalıştırın.
![]()
Mainboard sekmesinden bios versiyosununu öğrenin.
Anakartın güncel bios sürümünü aşağıdaki linkten kontrol ederek güncelleyin.
![]()
ASRock H610M-HVS/M.2 R2.0
Supports 14th, 13th & 12th Gen Intel Core™ Processors (LGA1700); 6+1+1 Phase Power Design; 2 x DDR4 DIMMs, Supports Dual Channel, up to 3200; 1 PCIe 4.0 x16, 1 PCIe 3.0 x1; Graphics Output Options: HDMI, D-Sub; Realtek ALC897 7.1 CH HD Audio Codec; 4 SATA3; 1 Ultra M.2 (PCIe Gen3x4); 4 USB 3.2...www.asrock.com
hocam pc ye daha windows kurmadım ama ilk winows mu kurmam gerekiyorCpu-z uygulamasını kurup çalıştırın.
![]()
Mainboard sekmesinden bios versiyosununu öğrenin.
Anakartın güncel bios sürümünü aşağıdaki linkten kontrol ederek güncelleyin.
![]()
ASRock H610M-HVS/M.2 R2.0
Supports 14th, 13th & 12th Gen Intel Core™ Processors (LGA1700); 6+1+1 Phase Power Design; 2 x DDR4 DIMMs, Supports Dual Channel, up to 3200; 1 PCIe 4.0 x16, 1 PCIe 3.0 x1; Graphics Output Options: HDMI, D-Sub; Realtek ALC897 7.1 CH HD Audio Codec; 4 SATA3; 1 Ultra M.2 (PCIe Gen3x4); 4 USB 3.2...www.asrock.com
windows kurmadan bunları kurmayı sana şöyle açıklayayım:çok saolun hocam
hocam pc ye daha windows kurmadım ama ilk winows mu kurmam gerekiyor
çok saolun hocam
Vatan’dan montajsız olarak mı teslim aldınız ?çok saolun hocam
Hocam vatandan montajlı bile alınsa genelde kurmuyorlar ben 2020 döneminde ilk aldığımda mesela 3. parti bir yere kurdurmuştum yapmaktan korkuyordum o zaman bozulur kafasıyla.Vatan’dan montajsız olarak mı teslim aldınız ?
Kendisini otomatik olarak güncelliyor uygulama senin sadece yeni driver geldiğinde indirmen gerek o kadarbios un güncel olduğunu nasıl anayacağım