Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Kanka sana kötü bir haberim varHayır Baran,
Bunu yeni öğreniyor olamazsın.
Sakın kurdum o programı deme!
Kanka sana kötü bir haberim varHayır Baran,
Bunu yeni öğreniyor olamazsın.
Sakın kurdum o programı deme!
Form-at ŞARTKanka sana kötü bir haberim var
Fps düşüşü yapar mı çünkü bu aralar baya bir fps düşüşü yaşıyorumForm-at ŞART
Hayvan gibi yapar hem de, öyle böyle değil.Fps düşüşü yapar mı çünkü bu aralar baya bir fps düşüşü yaşıyorum
Öğrendiğim iyi oldu cahil hissediyorum kendimi şuan teşekkürlerHayvan gibi yapar hem de, öyle böyle değil.
İnstadan yaz bana formatta sorun yaşarsan (disk yönetimi vb.) @yasinimcelikÖğrendiğim iyi oldu cahil hissediyorum kendimi şuan teşekkürler
Attım istek ismim biraz zor bulunabilir baran.bubaİnstadan yaz bana formatta sorun yaşarsan (disk yönetimi vb.) @yasinimcelik
WHQL modeli eski görünüyor hangisini yükleyeyimDriver Booster yüklediğin için bu saatten sonra bir şey yapamayız.
O program bilgisayarını mahvediyor.
Fromat at ondan sonra en son çıkan WHQL driverı kur.
Alttaki WHQL yazanı yükleyeceksin, optional yükleme sakın.WHQL modeli eski görünüyor hangisini yükleyeyim
Bu programı laptopta kullanmıştım kasma yapar mı çünkü minecraftta bile 30 fps alıyor maxDriver Booster yüklediğin için bu saatten sonra bir şey yapamayız.
O program bilgisayarını mahvediyor.
Fromat at ondan sonra en son çıkan WHQL driverı kur.
format attım driveri yükledim ama güncellenirken kendini kapatıp driveri sildi ve açıldıAlttaki WHQL yazanı yükleyeceksin, optional yükleme sakın.
Ayrıca format at mutlaka, driver booster sistemine zarar verir!
Evet sorun olur.Bu programı laptopta kullanmıştım kasma yapar mı çünkü minecraftta bile 30 fps alıyor max
Kartta fiziksel bir sorun olabilir.Driveri siliyor nedense