Neler Yeni

Driverlar Gitti

C1ade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Can
Driverları güncellemeye çalışıyordum. Çünkü driver pack solution programı gerçekten işe yarıyordu başka bir laptopumda denedim ve olanlar oldu. Klavyesi çalışmıyor, pil durumu gözükmüyor,yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor. Anlıyıcağınız bütün driverlar gitmiş gibi. Sıfırladım sorun aynı. Nasıl düzeltebilirim bu durumu yardımcı olurmusunuz?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Driver güncellemesi için 3. parti yazılımlar kullanmayın diye sürekli söylüyoruz. Geçmiş olsun hocam.

Format atıp temiz kurulum yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
Driverları güncellemeye çalışıyordum. Çünkü driver pack solution programı gerçekten işe yarıyordu başka bir laptopumda denedim ve olanlar oldu. Klavyesi çalışmıyor, pil durumu gözükmüyor,yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor. Anlıyıcağınız bütün driverlar gitmiş gibi. Sıfırladım sorun aynı. Nasıl düzeltebilirim bu durumu yardımcı olurmusunuz?
Hocam en temizi format.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kaç kere diyeceğiz öyle programlarla kurmayın diye. Geçmiş olsun.

Format atabilirsiniz.

VitoScaletta

80+ Gold
driver dediğin ne ki sadece ekran kartı onuda kendi sitesinden girip kurucaksın bu kadar basit ne abarttınız

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

C1ade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver güncellemesi için 3. parti yazılımlar kullanmayın diye sürekli söylüyoruz. Geçmiş olsun hocam.

Format atıp temiz kurulum yapabilirsiniz.
Başka bir bilgisayarda kullandım çok işimi gördü. Sıfırladım diye belirttim tamamen sıfırladım. Ama düzelmedi.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Başka bir bilgisayarda kullandım çok işimi gördü. Sıfırladım diye belirttim tamamen sıfırladım. Ama düzelmedi.
Hocam iş görmez o programlar. İş görseydi sorun yaşamazdınız zaten. Windos içinden sıfırlamayın flash ile temiz kurulum yapın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

C1ade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Can
Hocam iş görmez o programlar. İş görseydi sorun yaşamazdınız zaten. Windos içinden sıfırlamayın flash ile temiz kurulum yapın.
Tamamdır Teşekkürler Peki bir soru sorayım size 32 bit sorun yaşadığım bilgisayar ama benim elimde windows 10 64 bit usb var.64 bit kursam sorun yaşarmıyım.?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Tamamdır Teşekkürler Peki bir soru sorayım size 32 bit sorun yaşadığım bilgisayar ama benim elimde windows 10 64 bit usb var.64 bit kursam sorun yaşarmıyım.?
64 bit kurmanız çok daha iyi olur. Sorun yaşamazsınız.

Top Bottom