- Reaksiyon skoru
- 3,865
Aynı hızda ve Cl değerinde bir tane daha ram al, 8gb veya 4gb olabilirHocam ne gelir elden. Fakat düşünmüyorum çok RAM'den kaynaklandığını.
Aynı hızda ve Cl değerinde bir tane daha ram al, 8gb veya 4gb olabilirHocam ne gelir elden. Fakat düşünmüyorum çok RAM'den kaynaklandığını.
Hocam para yok. :')Aynı hızda ve Cl değerinde bir tane daha RAM al, 8gb veya 4gb olabilir
Aaah ah. Hocam para yok.8GB RAM disinda onune gecilemez. 16GB rami CS ve PUBG Lite nasıl kullanabilir merak ediyorum sadece 8GB yeterlidir bu oyunlar için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten CS de 55 FPS alan birinin ne tür 16GB RAM kullanan oyun oynayabilmesini bekliyorsunuz ki?
Para olmadıgini yamissin zaten ama baska turlu onune gecilemezAaah ah. Hocam para yok.
Hocam RAM'den kaynaklandığını sanmıyorum. Önceden yoktu.Para olmadıgini yamissin zaten ama baska turlu onune gecilemez.
Oyun yavaş yavaş Source 2 ye geciyor. Sistem gereksinimleri de belli olmasa da artiyor. Bu yuzden 8GB ram en ideali su an. 4GB ram CS icin bile dusuk kaliyor su an.Hocam RAM'den kaynaklandığını sanmıyorum. Önceden yoktu.