Neler Yeni

Yardım Drop plus mikrofon mu bozuldu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
2 ay önce aldım kulaklığı her şey güzeldi. 3 gün önceye kada bişi yoktu şimdi mikrofonuna saçım bile deyse veya az bişey kafamı sallasam aşırı fazla bir şekilde haşırtı oluyo, sanki mikrofonu kar fırtınasının ortasına koymuşlar gibi sonra dokunuyorum falan bir şekilde düzeltiyorum o ses gelmemeye başlıyo. Bir süre sonra yine kendi kendine o sesler gelmeye devam ediyo

mikrofon bozulduğu için mi böyle oluyo ?
bozulduysa nasıl garantiye vericem ? n11 den aldım

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Biotech bilgisayar sitesinde numara var, orayı ara garanti için yardımcı olurlar.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Biotech bilgisayar sitesinde numara var, orayı ara garanti için yardımcı olurlar.
Benimde alalı 3 hafta olmadı masa dan düştü ve sağ taraftan hiç ses gelmemeye başladı mikrofonu da çalışmadı ben de garanti belgesinin arkasındaki yetkiliservis numarasını arayıp gönderdim ben anlamıyorum 390 TL veriyoruz bir masadan düşüşte bozuluyo 6-7 senedir kullandığım kulaklık vardı o zaman 20 TL ye almıştım kulaklığı tavana fırlatıp yere düştüğünü hatırlıyorum hala sapasağlam bu kulaklık içi boş gibi hissiyat veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hışırtı oluyor evet parmağını deysen gök gürültüsü kopuyo gibi oluyor ben de de oldu

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Benimde alalı 3 hafta olmadı masa dan düştü ve sağ taraftan hiç ses gelmemeye başladı mikrofonu da çalışmadı ben de garanti belgesinin arkasındaki yetkiliservis numarasını arayıp gönderdim ben anlamıyorum 390 TL veriyoruz bir masadan düşüşte bozuluyo 6-7 senedir kullandığım kulaklık vardı o zaman 20 TL ye almıştım kulaklığı tavana fırlatıp yere düştüğünü hatırlıyorum hala sapasağlam bu kulaklık içi boş gibi hissiyat veriyor.

Hışırtı oluyor evet parmağını deysen gök gürültüsü kopuyo gibi oluyor ben de de oldu
Allah Allah. Ben yanlışlıkla bütün ağırlığımla üzerine bile oturdum. Hiçbir şey olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bende düşürdüm ondan oldu galiba kullanıcı hatası falan diye geri göndermediler değil mi ?

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
bende düşürdüm ondan oldu galiba kullanıcı hatası falan diye geri göndermediler değil mi ?
Herhalde ben yanlışlıkla garanti yerine teknik servise göndermiş olabilirim ama zatwn garanti belgesini okursan düşürme darp vs de garanti geçmez diyor

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
bendede rampage bi kulaklıkta oldum mikrofonu temizledim bi güzelce temizle istersen

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
peki kaç günde geldi ?
Daha gelmedi bakalım ne olucak ama tahminim ni hafta falan geçti

Zaten 20 iş günü içinde geliyor