Çok öneriliyor ama kullanmadım bir fikrim yok rahatlık konusundaDrop plus almayı planlıyorum kullanan var mı aranızda? kulakları rahatsız ediyormu terleme yapıyormu ?
kulaklarını rahatsız ediyormu taktığın zaman?kullanıyorum ben de pek bir terleme felan olmadı yani ama illaha aralıksız bi 8 10 saat oynasan terleme olur yani ben memnunum drop plustan
hayırkulaklarını rahatsız ediyormu taktığın zaman?
Hocam konu dışı ama drop plus yerine Hs50 pro alınabilir, bildiğim kadarıyla daha iyi bi kulaklık.Drop plus almayı planlıyorum kullanan var mı aranızda? kulakları rahatsız ediyormu terleme yapıyormu ?
hayır ben memnunumkulaklarını rahatsız ediyormu taktığın zaman?
@ArdaM kullanıyor hatta rehberi de bulunuyor sanırım.Drop plus almayı planlıyorum kullanan var mı aranızda? kulakları rahatsız ediyormu terleme yapıyormu ?
teşekkür ederimhayır ben memnunum
ince hesapta cuma günleri gamming gecesi oluyır orda corsair void elite rgb 450-500 tl gibi bir fiyata düşüyor yakalarsam onu alıcamHocam konu dışı ama drop plus yerine Hs50 pro alınabilir, bildiğim kadarıyla daha iyi bi kulaklık.
Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer cidden o fiyata düşüyorsa kaçırma zaten.teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ince hesapta cuma günleri gamming gecesi oluyır orda corsair void elite rgb 450-500 TL gibi bir fiyata düşüyor yakalarsam onu alıcam
Mükemmel fiyatının kuruşuna kadar hakkını veriyo bendede varDrop plus almayı planlıyorum kullanan var mı aranızda? kulakları rahatsız ediyormu terleme yapıyormu ?