DROP VE FPS SIKINTISI

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
7,258
Arkadaşlar bu konu hakkında çok konu açtım bu forumda da başka forumlarda da sizden ricam Abdullah abiyi etiketler misiniz yardımcı olması için sorunum CPU kullanımının oyun içinde %100 olması GPU ise %30-40'larda görev yöneticisine girdiğim zaman bilgisayar donuyor ve sistem kesintileri CPU kullanımı %100 olarak görünüyor oyunlarda da böyle oynadığım oyunlarda csgo call of duty world at war falan çok yüksek oyunlar değil fanı temizledim bios Windows her şey güncel driverler kurulu csgo da en düşükte 480pde de 17-20 FPS en yüksek 1366x768de de 17-20 FPS
AMD Radeon 520
AMD A9-9425 işlemci
8GB Ram
Sıcaklık değerleri de 75-80 civarı
@Abdullah Hacıgül sizde etiketlerseniz yardımcı olursa çok iyi olur yeni aldık üstelik pcyi ve şuan fiyatı 5 bin tl civarı bu fiyata csgo oynanması imkansız kardeşime okul için almıştık şuan karantina döneminde Chromeye girerken bile kasıyor YouTube tam ekran olurken kasıyor oyun oynamayı bırak kullanmak bile hayal oldu Abdullah abiyi etiklerseniz çok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Darboğaz var.
İşlemciyi değiştirmeniz gerekli kurtulmak istiyorsanız.

Darboğaz var.
İşlemciyi değiştirmeniz gerekli kurtulmak istiyorsanız.
Vatandan aldım ve laptop adamlar bunu yaparken hesaplamıyor mu neden darboğaz olsun ki hp-db0001nt cihazın adı Abdullah abi bunun Radeon 530 lu versiyonunu tanıttı videosunda gayet güzel oynuyordu

@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:
Vatandan aldım ve laptop adamlar bunu yaparken hesaplamıyor mu neden darboğaz olsun ki hp-db0001nt cihazın adı Abdullah abi bunun Radeon 530 lu versiyonunu tanıttı videosunda gayet güzel oynuyordu

@Abdullah Hacıgül
Birçok sebebi var. Yüklü olan programlar, Windows versiyonu, Oyunlar gibi.

Birçok sebebi var. Yüklü olan programlar, Windows versiyonu, Oyunlar gibi.
Yeni format attım yüklü olan tek şey csgo şuan program yok Windows 10 1909 sürüm en son bu diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,049
Üyeler
187,617
Son üye
gmr_vortex
Geri