rica etsem bununla alakalı bir rehber yapabilir misiniz ben yapmaya başlıyacağım ama videolar benim için yeterli değil birebir soru sormak daha farklı oluyorŞuan yapmıyorum ama yeterli bilgiye sahibim.
Aktif bir şekilde bu işi yapmadım, tanıdığım birisi yapıyordu (şuan devam ediyormu bilmiyorum) bende ondan görerek epey bir şeyler öğrendim.rica etsem bununla alakalı bir rehber yapabilir misiniz ben yapmaya başlıyacağım ama videolar benim için yeterli değil birebir soru sormak daha farklı oluyor
şuan ukpostbox'dan adres istedim hesabım onaylanıcak onaylandıktan sonra yazsam yardımcı olur musunuz diğer işlemler içinAktif bir şekilde bu işi yapmadım, tanıdığım birisi yapıyordu (şuan devam ediyormu bilmiyorum) bende ondan görerek epey bir şeyler öğrendim.
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım, konuyu sabah saatlerinde yükseltmenizide tavsiye ederim saat geç oldu çoğu kişi uyuyordur şimdi.şuan ukpostbox'dan adres istedim hesabım onaylanıcak onaylandıktan sonra yazsam yardımcı olur musunuz diğer işlemler için
evet 11-12 gibi yükselticem konuyuBildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım, konuyu sabah saatlerinde yükseltmenizide tavsiye ederim saat geç oldu çoğu kişi uyuyordur şimdi.
çok fazla bütçe gerektirmiyormuş 100-200 dolar diye duymuştum ben ama gerekirse koyabilirimYanlışsam düzeltin. Benim bildiğime göre bu işlerde iyi olmak için 400 500 dolar koymak lazımmış.
merhaba ukpostbox hesabım onaylandı şimdi transferwise hesabını onaylıcam ama bir referans kodu vererek bunu yazın dedi tam olarak nereye yazıcağım para gönderirken ki açıklama kısmına mı yazıcamBildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım, konuyu sabah saatlerinde yükseltmenizide tavsiye ederim saat geç oldu çoğu kişi uyuyordur şimdi.
Eğer referans koduna ayrı bölüm varsa oraya yazın yoksa sizin söylediğiniz yere yazın.merhaba ukpostbox hesabım onaylandı şimdi transferwise hesabını onaylıcam ama bir referans kodu vererek bunu yazın dedi tam olarak nereye yazıcağım para gönderirken ki açıklama kısmına mı yazıcam
Aman kardeşim dikkatli ol, kolay satılabilecek ürünlerin ticaretini yap.hallettim ingiltere hattı sipariş ettim ürün arıyorum şuan