Shopifydandeğişir ne ürün satıcan nasıl satıcan nerde satıcan
Soyle hocam ben shopifydan yapmak istiyorum urun bulmak istiyorum bir yerden bir sey duymustum 15 k ciroya kadar kurmaya gerek yok dendi dogruluk payini bilmiyorumŞahıs şirketi kurma maliyeti: https://mukellef.co/blog/sahis-sirketi-kurma-maliyeti/
Diğer arkadaşın da söylediği gibi hangi platformda satacağın gibi şeyleri de detaylandırırsan daha net bir şey söyleyelim hocam.
Tam olarak nedenini bilmiyorum ama belki parayı 15k'ya gelene kadar çekemeyeceğin için falan söylemiş olabilir. Ben Shopify'dan dropshipping yapmadım daha önce ama şu an Türkiye'de stoklu olarak e-ticaret yapıyorum.Shopifydan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soyle hocam ben shopifydan yapmak istiyorum urun bulmak istiyorum bir yerden bir sey duymustum 15 k ciroya kadar kurmaya gerek yok dendi dogruluk payini bilmiyorum
Peki eger bir sorun cikmayacak ise ilk basta ve aylik maaliyet cikarabilme ihtimaliniz var mi acabaTam olarak nedenini bilmiyorum ama belki parayı 15k'ya gelene kadar çekemeyeceğin için falan söylemiş olabilir. Ben Shopify'dan dropshipping yapmadım daha önce ama şu an Türkiye'de stoklu olarak e-ticaret yapıyorum.
Bu aralar vergi denetimleri çok sıkılaştı. Bence şirket açıp işe başla. Sonradan başın ağrımasın.
Link attım ya kankam.Peki eger bir sorun cikmayacak ise ilk basta ve aylik maaliyet cikarabilme ihtimaliniz var mi acaba