Bekliyorum hocam@Chapin bir video atmıştı o soruna benziyor.
Duruyorsa tekrar atarmısın?
Evet hocam hatta bugün bir daha yapayım sonuçları fotoğraf olarak atarım. Bad sectoru de yapıp güncelleyeceğim.MemTest'ten hata çıkmadığına emin misiniz? Kaspersky ile tarama yapar mısınız. Ardından HD Tune indirip Bad Sector taraması yapın ve bana atın.
Bekliyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yeni minidumpların toplu hali : https://drive.google.com/file/d/1yvyGBKpElsAcvqRP7JRUuUvVAcWnQLUl/view?usp=sharing
@Vesemir hocam müsaitsen tekrar bakabilir misin yenilerine?
1660 super gaming x hocam. Ve bende böyle oluyordu fakat artık direkt mavi ekran çıkıyor mavi ekrandayken devam ediyor o drrrrrr sesi.Ekran kartını belirtin.
Fakat gri ekran vb olmuyordu sadece ekran donuyordu.1660 super gaming x hocam. Ve bende böyle oluyordu fakat artık direkt mavi ekran çıkıyor mavi ekrandayken devam ediyor o drrrrrr sesi.
Ekran kartı sıkıntılı büyük ihtimal. Garantisi varsa gönderin. OCCT 3D ve VRAM testi yapıp sonuçları paylaşın.1660 super gaming x hocam. Ve bende böyle oluyordu fakat artık direkt mavi ekran çıkıyor mavi ekrandayken devam ediyor o drrrrrr sesi.
Fakat gri ekran vb olmuyordu sadece ekran donuyordu.
OCCT ile test yaptığımda yarım saat bir sıkıntı çıkmamıştı sonra kapatmıştım hocam tekrar yapayım fakat sürümleri sıkıntılı diyorlar hangi sürümü kullanayım?Ekran kartı sıkıntılı büyük ihtimal. Garantisi varsa gönderin. OCCT 3D ve VRAM testi yapıp sonuçları paylaşın.
Hocam ramleri tek tek test ettim. Önceden de ikisi takılıyken test etmiştim yine error vermemişti buyrun:MemTest'ten hata çıkmadığına emin misiniz? Kaspersky ile tarama yapar mısınız. Ardından HD Tune indirip Bad Sector taraması yapın ve bana atın.
reis ben o sesten neler çektim hey gidi benimki beslememe yüzündendi ram aldım düzeldi elektriktende kaynaklanır o sorunArkadaşlar bunun için 2 aydır uğraşıyorum ve nerdeyse sistemi satacağım. Memtest86 yaptım, DDU ile driverı silip yükledim, BIOS güncelledim her şeyi yaptım. Şu oyunlarda bi süre sonra kulaklığa 'drrrrrrrrrrrrrrrrrrr' sesi gelmesi ve bir süre donuk kaldıktan sonra pcnin reset atma problemini çözemiyorum. Minidumpları ekliyorum, lütfen yardımcı olun...
MINIDUMP : https://drive.google.com/file/d/1gI35LjIlBplilU_xC7objp4_Jcvt-Stf/view?usp=sharing
Beslememe derken hocam power supply 600w amareis ben o sesten neler çektim hey gidi benimki beslememe yüzündendi ram aldım düzeldi elektriktende kaynaklanır o sorun