Neler Yeni

'DRRRRRRR' sesi ile bilgisayarın donup resetlenmesi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
Son düzenleme:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
MemTest'ten hata çıkmadığına emin misiniz? Kaspersky ile tarama yapar mısınız. Ardından HD Tune indirip Bad Sector taraması yapın ve bana atın.

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
MemTest'ten hata çıkmadığına emin misiniz? Kaspersky ile tarama yapar mısınız. Ardından HD Tune indirip Bad Sector taraması yapın ve bana atın.
Evet hocam hatta bugün bir daha yapayım sonuçları fotoğraf olarak atarım. Bad sectoru de yapıp güncelleyeceğim.

Exarius

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert Esmer
Aynı sıkıntı bendede oluyor fakat sadece discord üzerinden ekran paylaşırken yaşıyorum olayın ne olduğunu bir türlü çözemedim bende

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
Ekran kartını belirtin.
1660 super gaming x hocam. Ve bende böyle oluyordu fakat artık direkt mavi ekran çıkıyor mavi ekrandayken devam ediyor o drrrrrr sesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1660 super gaming x hocam. Ve bende böyle oluyordu fakat artık direkt mavi ekran çıkıyor mavi ekrandayken devam ediyor o drrrrrr sesi.
Fakat gri ekran vb olmuyordu sadece ekran donuyordu.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.

Fakat gri ekran vb olmuyordu sadece ekran donuyordu.
Ekran kartı sıkıntılı büyük ihtimal. Garantisi varsa gönderin. OCCT 3D ve VRAM testi yapıp sonuçları paylaşın.

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
Ekran kartı sıkıntılı büyük ihtimal. Garantisi varsa gönderin. OCCT 3D ve VRAM testi yapıp sonuçları paylaşın.
OCCT ile test yaptığımda yarım saat bir sıkıntı çıkmamıştı sonra kapatmıştım hocam tekrar yapayım fakat sürümleri sıkıntılı diyorlar hangi sürümü kullanayım?

Hocam ramleri tek tek test ettim. Önceden de ikisi takılıyken test etmiştim yine error vermemişti buyrun:

Ekler

• WhatsApp Image 2021-04-18 at 19.17.00.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-18 at 19.17.00.jpeg
    134.1 KB · Hit: 21
  • Adsız.png
    Adsız.png
    61.3 KB · Hit: 24
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    55.4 KB · Hit: 24

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Arkadaşlar bunun için 2 aydır uğraşıyorum ve nerdeyse sistemi satacağım. Memtest86 yaptım, DDU ile driverı silip yükledim, BIOS güncelledim her şeyi yaptım. Şu oyunlarda bi süre sonra kulaklığa 'drrrrrrrrrrrrrrrrrrr' sesi gelmesi ve bir süre donuk kaldıktan sonra pcnin reset atma problemini çözemiyorum. Minidumpları ekliyorum, lütfen yardımcı olun...
MINIDUMP : https://drive.google.com/file/d/1gI35LjIlBplilU_xC7objp4_Jcvt-Stf/view?usp=sharing
reis ben o sesten neler çektim hey gidi benimki beslememe yüzündendi ram aldım düzeldi elektriktende kaynaklanır o sorun

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular