Neler Yeni

Yardım Ds7 araç için yardım lazım

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Emre
Beyler 2023 ds7 araç sahibiyim araç adblue hatası verdi aracı garantiye gönderdim 110k fiyat çektiler değişim için birkaç kişi 2019 dan sonra garanti hariç müdahale edemiyoruz dediler bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı acaba?

Farex

80+ Silver
Şimdi araç 2023 model ve sen servise götürdün sana 110 bin fiyat çektiler başka bir yere götürünce de 2019 dan sonraki araçlara müdahale edemiyoruz mu dedi ben mi ynalış anladım? Ad blue arızasının sebebi neymiş sordun mu garantiden belki de onarı görebilirdi ama adblue yakıtı sebebi ile arıza olduysa onu adblue aldığın yere dava açarak masraflarını karşılatırısn.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi araç 2023 model ve sen servise götürdün sana 110 bin fiyat çektiler başka bir yere götürünce de 2019 dan sonraki araçlara müdahale edemiyoruz mu dedi ben mi ynalış anladım? Ad blue arızasının sebebi neymiş sordun mu garantiden belki de onarı görebilirdi ama adblue yakıtı sebebi ile arıza olduysa onu adblue aldığın yere dava açarak masraflarını karşılatırısn.
araç hasar kayıtlı olduğu için garanti karşılamıyor doğru anlamışsın

Farex

80+ Silver
araç hasar kayıtlı olduğu için garanti karşılamıyor doğru anlamışsın
Arıza sebebi adblue sıvısından kaynaklı ise dediğim yoluj izlemelisin ama eğer aracın donanımında problem varsa ve eğer o arızalı kısma bağlı bir müdahale veya kaza gerçekleşmedi ise onarımı yapması lazım diye biliyorum.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arıza sebebi adblue sıvısından kaynaklı ise dediğim yoluj izlemelisin ama eğer aracın donanımında problem varsa ve eğer o arızalı kısma bağlı bir müdahale veya kaza gerçekleşmedi ise onarımı yapması lazım diye biliyorum.
kablolar vs komple değişecek beyin de onurılacak kablolara sadece kdv hariç 39k çektiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,424
Üyeler
159,332
Son üye
mastec
Top Bottom