Kablo hattinda büyük ihtimallen sorun var bizdede ayni sorun vardi internet kablosu cektik duzeldiYaklaşık 1.5 aydır bu sorun var. Daha önceden böyle bir sorun yoktu. Türk Telekom'u aradık ve ekip internet kaplolarına bakıp gittiler ve sözde haber vereceklerdi. Şu an sürekli olarak DSL ve internet ışığı gelip gitmekte bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bunu TT ekibi yapamaz mı?Kablo hattinda büyük ihtimallen sorun var bizdede ayni sorun vardi internet kablosu cektik duzeldi
Benim bilgim binaya kadar hattı ekip bina içi daireyi de sen yaparsın. Yakın zamanda akrabamin hat sorunu oldu. Bina da var ama dairede yoktu. Bize siz yapmalisiniz vs dediler.Bunu TT ekibi yapamaz mı?
Bilmiyorum arıza kaydi fln oluşturun ekip gelsin onlarla konuşunBunu TT ekibi yapamaz mı?
anladım. Yarın bir daha arayacağım. TeşekkürlerBenim bilgim binaya kadar hattı ekip bina içi daireyi de sen yaparsın. Yakın zamanda akrabamin hat sorunu oldu. Bina da var ama dairede yoktu. Bize siz yapmalisiniz vs dediler.
hocam duvara giden dsl pirizi var onun prizini kablosunu degiştirin bizdede oldu boyle cozukYaklaşık 1.5 aydır bu sorun var. Daha önceden böyle bir sorun yoktu. Türk Telekom'u aradık ve ekip internet kaplolarına bakıp gittiler ve sözde haber vereceklerdi. Şu an sürekli olarak DSL ve internet ışığı gelip gitmekte bu sorunu nasıl çözebilirim?
denedim hocam olmuyorhocam duvara giden dsl pirizi var onun prizini kablosunu degiştirin bizdede oldu boyle cozuk