Neler Yeni

Dsmart Belasından Kurtulma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk Akcan
Merhaba arkadaşlar. Ocak 2020'de D-smart ile 24 aylık sözleşme yaptık. Şu an hiç memnun değilim. Ayda 136 lira fatura ödüyorum. 50 mbps internet ve mega paket tv şu anki paketim. 50 Mbps internetin anca 24 kadarını kullanabiliyorum. Cayma bedeli ise 1465 lira dediler. Bu cayma bedelini ödemeden nasıl kurtulurum şu tefecilerden ? İnternette 1 yıl üzeri taahhütlerde cayma bedelsiz iptal edilebilir diyor. Süreci bilen biri anlatabilir mi acaba

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar. Ocak 2020'de D-smart ile 24 aylık sözleşme yaptık. Şu an hiç memnun değilim. Ayda 136 lira fatura ödüyorum. 50 mbps internet ve mega paket tv şu anki paketim. 50 Mbps internetin anca 24 kadarını kullanabiliyorum. Cayma bedeli ise 1465 lira dediler. Bu cayma bedelini ödemeden nasıl kurtulurum şu tefecilerden ? İnternette 1 yıl üzeri taahhütlerde cayma bedelsiz iptal edilebilir diyor. Süreci bilen biri anlatabilir mi acaba
hehehe
biz dijitürkü kapattırmak için yalan söyledik
tahadüt bitti ancak çıkarmadılar
sonunda yurt dışına gidicez diyince kabul ettiler
girmek 1 sn çıkmak aylar sürdü
o yüzden kimse bunların eline su dökemez

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
1 YIL ÜZERİ TAAHHÜTLERDE CAYMA BEDELİ OLMADAN SAĞLAYICI BIRAKMAK ! | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
VorleN Kardeşimiz güzel bir konu yapmış bu konu hakkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom