Neler Yeni

dua ediyordum umarım başıma gelmez diye coil whine...

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
arkadaşlar selamun aleyküm tebliondan hazır sistem sipariş etmiştim salı günü geldi güzelce kurdum bu güne kadar güzelce takıldım ilk sistemim bu arada neyse sabah warzone oynuyordum birden pc dondu bende reset attım tekrar girdim oyuna ve ekran kartından o ses geldiğini farkettim sistemim 5600 xfx rx 6700 yani şu güne kadar mis gibiydi her şey sıcaklıklar sessizliği tam hayalimdi yani şimdi buda gözüme batıyor biliyorum sizde haklısınız irternette forumlarda yazılanları almadan önce de okudum baktım az önce undervolt yapayım dedim fayda etmedi ekran kartı hata verdi tekrar sürücü yükledim yani ne yapsam bilmiyorum ses kirliliğinden başka bir şey olmadığını biliyorum ama işte oyuna girince o sesi duyunca tedirgin oluyorum hiç kafama takmadan devam edeyim mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mustafayahya
arkadaşlar selamun aleyküm tebliondan hazır sistem sipariş etmiştim salı günü geldi güzelce kurdum bu güne kadar güzelce takıldım ilk sistemim bu arada neyse sabah warzone oynuyordum birden pc dondu bende reset attım tekrar girdim oyuna ve ekran kartından o ses geldiğini farkettim sistemim 5600 xfx rx 6700 yani şu güne kadar mis gibiydi her şey sıcaklıklar sessizliği tam hayalimdi yani şimdi buda gözüme batıyor biliyorum sizde haklısınız irternette forumlarda yazılanları almadan önce de okudum baktım az önce undervolt yapayım dedim fayda etmedi ekran kartı hata verdi tekrar sürücü yükledim yani ne yapsam bilmiyorum ses kirliliğinden başka bir şey olmadığını biliyorum ama işte oyuna girince o sesi duyunca tedirgin oluyorum hiç kafama takmadan devam edeyim mi
oyunda kaç fps alıyosun

Hasan344

80+ Gold
Watmann yemiş olmayasın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mustafayahya
simdi şöyle bişey fark etim eger 144hz monitörün varsa oyunda atıyorum 200 300 fps v sync aç 144hz sabitler hem ekran kartı zorlanmaz hemde sıcaklıgı düşer ekran kartı zorlanmadıgı için eger vsync açtın ses var hala o zaman 120 fps ve 80 fps şeklinde dene oyundan oyuna fark eder ama mesela bi oyun oynuyosun 50 60fps veriyor ve grafikler muazam güzel ekran kartı zorlanır ama yüksek ihtimal coil wh olmaz fps ile alakalı bana göre ne kadar az yük bindirisen o kadar iyi tabii ki akıcı oyun ıstıyosanız kasayı uzaklaştırın verin 144hz ffps yiyada çok ses vaarsa iade et

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya evet evet onuda denedim monitörüm 60 hz değiştircem kısa zamanda sabah 60 fps e sabitledim birde ayarları minimuma çektim ses ciddi miktarda azaldı bi dk sabah çektiğim videoları da atayım bir kaç günde lost artk rdr2 işte warzone bunları yükledim hiç ayarlarına bakmadan girdim oyuna yani muazzam güzel sistem de işte :/

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
coil whine sesi kulaklığınıza yansıdığı oluyormu? oyun içinde sessiz kaldığınızda

Top Bottom