Neler Yeni

dua ediyordum umarım başıma gelmez diye coil whine...

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
ilk başta fanlar dönmeye başladığında ses geliyor sandım da öyle değilmiş dönmüyorken de ses geliyordu

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
dostum bu sesin aynısı bendede var benim sistemde yeni gigabyte rtx 3060 ti bu ses kulaklığımdan da geliyor itopya aracılığıyla servise gitti kart bu hafta içinde servisle görüştüm kulaklığa ses gelmiyor değişim yapamayız vs dediler ben 14 gün geçtiği için iade edemiyorum siz bence iade edin :) ben kartım geldiğinde thh ye başvuracağım yapcak bişi yok performans kaybı olmasada sıfır ekran kartına verdiğim bu parada bu ses beni rahatsız ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
Değişim talep etmeyi sordunuz mu firmaya?
yarın sabah soracağım da bilmiyorum ne yapsam göndersem aklım kalıcak geriye yeni ürün göndermeleri büyük ihtimal insiyatif ve o üründe de çıkarsa o yüzden bilmiyorum bana gelen ürün zaten 0 bu arada jilatinlerini kendim söktüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bu sesin aynısı bendede var benim sistemde yeni gigabyte rtx 3060 ti bu ses kulaklığımdan da geliyor itopya aracılığıyla servise gitti kart bu hafta içinde servisle görüştüm kulaklığa ses gelmiyor değişim yapamayız vs dediler ben 14 gün geçtiği için iade edemiyorum siz bence iade edin :) ben kartım geldiğinde thh ye başvuracağım yapcak bişi yok performans kaybı olmasada sıfır ekran kartına verdiğim bu parada bu ses beni rahatsız ediyor
anladım hocam umarım olumlu sonuç alırsınız bende şansımı deneyeceğim uzun zamandır güzel bi bilgisayarın hayalini kuruyordum şimdi bu gözüme batıyor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
yarın sabah soracağım da bilmiyorum ne yapsam göndersem aklım kalıcak geriye yeni ürün göndermeleri büyük ihtimal insiyatif ve o üründe de çıkarsa o yüzden bilmiyorum bana gelen ürün zaten 0 bu arada jilatinlerini kendim söktüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam umarım olumlu sonuç alırsınız bende şansımı deneyeceğim uzun zamandır güzel bi bilgisayarın hayalini kuruyordum şimdi bu gözüme batıyor
aynen öyle çok üzücü bir durum tekrar sorucam da cevap vermedin kulaklığındanda geliyomu bu cızırtı sesi?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,676
İsim
uwu
Bir şey sorcam o ses intelin 12. Nesil stok sogutucusunda bnde de geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
aynen öyle çok üzücü bir durum tekrar sorucam da cevap vermedin kulaklığındanda geliyomu bu cızırtı sesi?
he kanka pardon kulaklıkla denemedim cidden hiç hoporlör le takılıyorum daha çok ama gelmez diye düşünüyorum kulaklığım rampage x titan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,551
Üyeler
168,647
Son üye
gemlikli
Top Bottom