anakartım yeni 2 ram slotu varKaç slot var, belki ram spotu arizalidir
3 kısa sanırımBip seslerinin bir anlamı var.Bip sesleri uzunmu kısamı?
Ramlerinde sorun var muhtemelen, ramler farklı mı?3 kısa sanırım
Bileşenleri daha detaylı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz, bende de aynı anakarttan var şuan 8x2 3200 mhz 16gb xpg d30 ramlerle sorunsuz kullanıyorum.B450M A PRO MAX ANAKARTINA SAHİBİM YENİ DUAL RAM ALDIM TEK TEK TAKINCA SIKINTISIZ ÇALIŞIYOR İKİSİNİ TAKINCA 3 BİP SESİ GELİYOR MVE GÖRÜNTÜ GELMİYOR BU SORUNU NASIL ÇZÖEBİLİRİM ?
ramler gskill ripjaws 8+8 dual 16 gb 3200 mhz ayrı ayrı çalışmakta ama çift taıldıgında 3 kısa bip sesi veriyorBileşenleri daha detaylı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz, bende de aynı anakarttan var şuan 8x2 3200 mhz 16gb xpg d30 ramlerle sorunsuz kullanıyorum.
Biostan herhangi bir o.c ayarı vs. yapmadıysanız ramleri tek tek takıp memtest ile taratmanızın iyi olacağını düşünüyorum.ramler gskill ripjaws 8+8 dual 16 gb 3200 mhz ayrı ayrı çalışmakta ama çift taıldıgında 3 kısa bip sesi veriyor
nasıl yapılıyor anlatabilirmisinÇalışan tek rami takıp Bios ve chipset güncellemesi yap. Ondan sonra tekrar dene. Düzelmezse tekrar yaz.
memtest
chipseti güncelledim biosu indirdimbu siteden resimdeki uygulamayı indir ve çalıştır. Chipset vs driverlarını o günceller.
Bios için de video atarım.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bios güncellemek için de bu siteden de gösterdiğim BİOS dosyasını indir.
Alıntıyı görüntüle
Bios dosyasını indirdikten sonra haber ver.