DeadlyPants
80+
Xtler pek yok gibi piyasada uyguna bütçe kısıtlı hem .6600xt olsa alınırdı gibi
Temizse alınırXtler pek yok gibi piyasada uyguna bütçe kısıtlı hem .
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Fiyatı fena değil. DUAL modeli de çok kaliteli, soğutma performansı çok iyi. AlınabilirAsus dual rx6600 26ay garantili ekran kartı alınır mı? acaba?
3750₺
Test ekranı pek belirgin durmuyor, satıcıdan daha belirgin bir fotoğraf isteyin. Bilerek yapmıştır demiyorum ama güven olmuyor kimseye artık.Asus dual rx6600 26ay garantili ekran kartı alınır mı? acaba?
3750₺
testin yakın sonuçlarını iste at buraya sonra alAsus dual rx6600 26ay garantili ekran kartı alınır mı? acaba?
3750₺
Eskiden forumlarda güvenerek böyle alışverişleri yapardık. Önce havale sonra kargo uygulaması ile çok fazlaca ürün alıp sattım. Ne olduysa son birkaç senede insanlar iyice dolanırıcı olmaya başladı, her alışverişte dolandırılma korkusu yaşıyorum.Test ekranı pek belirgin durmuyor, satıcıdan daha belirgin bir fotoğraf isteyin. Bilerek yapmıştır demiyorum ama güven olmuyor kimseye artık.
Maalesef insanlar çok değişti, kurnazlaştı iyice. Eğer imkanın varsa satıcının evine gidip kendi gözlerinle test edip öyle elden almayı teklif et. İmkanın yoksa da bir video ile ekran kartının bağlı olduğu sistemde test videosunu ayrıntılı şekilde çekip atmasını iste.Eskiden forumlarda güvenerek böyle alışverişleri yapardık. Önce havale sonra kargo uygulaması ile çok fazlaca ürün alıp sattım. Ne olduysa son birkaç senede insanlar iyice dolanırıcı olmaya başladı, her alışverişte dolandırılma korkusu yaşıyorum.
Artık herkes üçkağıtçı olmuşEskiden forumlarda güvenerek böyle alışverişleri yapardık. Önce havale sonra kargo uygulaması ile çok fazlaca ürün alıp sattım. Ne olduysa son birkaç senede insanlar iyice dolanırıcı olmaya başladı, her alışverişte dolandırılma korkusu yaşıyorum.
Haramı helali bilen kim kaldı ? Gidip denese bile ikinci elde sonradan watman katman cool whine bi dünya proglem çıkabikiyor.Maalesef insanlar çok değişti, kurnazlaştı iyice. Eğer imkanın varsa satıcının evine gidip kendi gözlerinle test edip öyle elden almayı teklif et. İmkanın yoksa da bir video ile ekran kartının bağlı olduğu sistemde test videosunu ayrıntılı şekilde çekip atmasını iste.
Orası öyle tabii. Ama ekonomik sebeplerden ötürü de insan 2. ele yönelince bu problemleri göze almak zorunda. Arkadaş da bunun bilincin de alıyordur zaten.Haramı helali bilen kim kaldı ? Gidip denese bile ikinci elde sonradan watman katman cool whine bi dünya proglem çıkabikiyor.