Neler Yeni

Çözüldü✓ Dualsense 5 kolumun ledleri bilgisayarda yanmıyor.

YavuzK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yavuz Kaymaz
Arkadaşlar hayatımda hiç konsol sahibi olmadım. Bu konsol işlerinden hiç anlamıyorum. Bir sorunum var ki gece uykularımı böldü.
Dualsense 5 bir kol satın aldım. Geldi, bağladım bilgisayara fifa, asetto corsa, rainbow 6 siege gibi birçok türden oyunu denedim.
Bağlantı ile ilgili hiçbir problemim yok, fakat şöyle bir sorun var ki kolun touchbarının yanında ki ledler dışında koldaki hiçbir tuşun ledi yanmıyor.
Kare üçgen aklınızda ne gelirse hiçbir ışık yok. Playstation accessories indirip yazılım güncellemesi yaptım. DSX uygulamasında bir ayar bulunuyor mu diye kontrol ettim fakat maalesef hiçbir şey yok.
Forumlara baktığım da hiçbir bilgi bulamadım bu sorun bir tek bende mi yaşanıyor dünyada acaba ?
Bu işten anlayan varsa ne olursunuz bir yardımcı olun sinirden gözüme uyku girmiyor, bu ledlerin pcde çalışmaması bilinene ve kabul gören bir durum mu ?
WhatsApp Görsel 2024-11-28 saat 01.01.47_c4bc82f2.jpg

WhatsApp Görsel 2024-11-28 saat 00.56.37_2af787b0.jpg

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Arkadaşlar hayatımda hiç konsol sahibi olmadım. Bu konsol işlerinden hiç anlamıyorum. Bir sorunum var ki gece uykularımı böldü.
Dualsense 5 bir kol satın aldım. Geldi, bağladım bilgisayara fifa, asetto corsa, rainbow 6 siege gibi birçok türden oyunu denedim.
Bağlantı ile ilgili hiçbir problemim yok, fakat şöyle bir sorun var ki kolun touchbarının yanında ki ledler dışında koldaki hiçbir tuşun ledi yanmıyor.
Kare üçgen aklınızda ne gelirse hiçbir ışık yok. Playstation accessories indirip yazılım güncellemesi yaptım. DSX uygulamasında bir ayar bulunuyor mu diye kontrol ettim fakat maalesef hiçbir şey yok.
Forumlara baktığım da hiçbir bilgi bulamadım bu sorun bir tek bende mi yaşanıyor dünyada acaba ?
Bu işten anlayan varsa ne olursunuz bir yardımcı olun sinirden gözüme uyku girmiyor, bu ledlerin pcde çalışmaması bilinene ve kabul gören bir durum mu ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam tuşlarda led yok ki zaten :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak o ledlerin yandığı bir şerit var ya, onun alt yani yatay kısmında sadece oyuncu sayısını belirten işte hani ilk kontrolcü ikinci kontrolcü diye onun ledi var beyaz renkte o kadar.

Bir de şu anda aktif gördüğün led var.

Susturma tuşunun sarı ledi var ama zaten o pcde çok işe yaramıyor diye biliyorum özellikle ayarlanmazsa.

YavuzK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yavuz Kaymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NE ? BU ÜÇGENB KARE YUVARLAK VE SOLDAKİ SAĞ SOL ÜST ALT TUŞLARINDA IŞIKLANDIRMA YOK MU ?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Başka da led yok kontrolcüde.

NE ? BU ÜÇGENB KARE YUVARLAK VE SOLDAKİ SAĞ SOL ÜST ALT TUŞLARINDA IŞIKLANDIRMA YOK MU ?
yok hocam.

Onu custom kendin yapabilirsin ama.

YavuzK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yavuz Kaymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allahım yarabbim 4 bin liraya led bile yok yani. Aga teşekkür ederim mesajın için bir yandan içimi çok rahatlattın. Bir yandan inanılmaz sinirlendim.

Çok sağol en azından yanlış bir şey yok.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Allahım yarabbim 4 bin liraya led bile yok yani. Aga teşekkür ederim mesajın için bir yandan içimi çok rahatlattın. Bir yandan inanılmaz sinirlendim.

Rahatlayabilirsin hocam artık.

Bence olmaması yine iyi ya çok göze batardı gece saatleri. Ben pcde karanlık ortam yaratayım diye çok RGB kapatıyorum. Ondan bir de orada olsaydı onu da kapatmaya uğraşırdım :kekw:

Çoğu kontrolcüde yok zaten diye biliyorum tuşlarda led. Genelde kendin custom yaptırırsan olur.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr

xboxtada yok ne yaşıyorsun sonye mesaj at sana özel Pavyon edition dualsense yapsın

Rahatlayabilirsin hocam artık.

Bence olmaması yine iyi ya çok göze batardı gece saatleri. Ben pcde karanlık ortam yaratayım diye çok RGB kapatıyorum. Ondan bir de orada olsaydı onu da kapatmaya uğraşırdım :kekw:

Çoğu kontrolcüde yok zaten diye biliyorum tuşlarda led. Genelde kendin custom yaptırırsan olur.
Customlar harici hiçbirinde yok diyebilirim özellikle kaliteli bilinen markalarda

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Bu arada olur da hani illa yapayım falan diye düşünüyorsan şurada mevcut. Gümrükten geçmesi için ücret indirimi de yapıyorlar.
Tabi kontrolcünün anakart numarasını öğrenmen lazım. Onun içinde arkasında G harfiyle başlayan koda bakıp G'den sonra gelen ilk sayıyı öğrenmek.

Sayıya göre anakart kodları şunlar:

1 - BDM-010
2 - BDM-020

3 - BDM-030
4 - BDM-040
5 - BDM-050

Buna uygun custom parça almak gerekiyor. Sen mesela LED istiyorsun. Atıyorum BDM-020 senin anakart. O zaman buradan LED alacaksın.

Ha diğer 020 sonrası bir anakartsa bu o zaman linki başka. O zaman da link bu.

Bu da böyle boş beleş bilgi olarak kalsın :kekw:

Top Bottom