Existentia
80+ Silver
Aşırı düşmez
geçen hafta hangi rengi kaça aldınız acabaFiyatı normalde zamlanmadı ki. Firmalar talep çok diye karaborsadan satıyor. Hala fiyatı 1300. Ara sıra bakmak lazım. İllaki denk gelirsin. Ben 3 ay bekledim , o ara da da 1300 bir kaç kez olmuştu ama ben almadan stok bitmişti. Bende 3 ay sonra geçen hafta zorla alabildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama mor rengi biraz zor denk geliyor
Siyah ve beyazı 1300 ₺ ydi. Siyahı aldımgeçen hafta hangi rengi kaça aldınız acaba
Düşüyor knk . Denk gelmek lazım. Ben akakçeden takip listesine ekleyip alarm kurdum. Arçelik sitesinde 1300 olduğunda hemen bildirim geldisiyah 1300 e düşse ben de alacagım ama her baktıgımda fiyatları daha da artıyor
Xbox geçen gün 1400 düxbox 9. nesil 2k dualsense 1300 lira daha nereye düşsün![]()
yok knk teşekkürlertemiz garantili az kullanılmış düşünürsen ayarlayım
bende akakçeden bakıyorum her baktıgımda fiyatlar artıyor ısjahnıjdsannDüşüyor knk . Denk gelmek lazım. Ben akakçeden takip listesine ekleyip alarm kurdum. Arçelik sitesinde 1300 olduğunda hemen bildirim geldi
Xbox geçen gün 1400 dü
Alarm kurarsan bakmana gerek kalmaz. Hemen bildirim geliyoryok knk teşekkürler
bende akakçeden bakıyorum her baktıgımda fiyatlar artıyor ısjahnıjdsann
Rica ederim dostum. Uğraştırıyor ama bildiğim başka yolu yok. Arada da vatan bilgisayar a bakmak lazımalarm kurayım o zaman sag olun