Satıcı farklıdırbir de akakcede 1799tl olarak gosteriyor teknosa satıyor ama ayni yine teknosada 2049 TL'ye var farkari ne anlamadim
Mor renk az oluyor ama onun için 500₺ fazla vermeye değer mi? Sana kalmış. Normal fiyatı 1300₺bir de akakcede 1799tl olarak gosteriyor teknosa satıyor ama ayni yine teknosada 2049 TL'ye var farkari ne anlamadim
düştü arkadaşım aldı . isteyen varsa kamuflaj da düşüyormor rengi düştü mü hic
bundan daha fazla zamlanmaz 1800neben de almayi dusunuyorum ama düşer mi daha zamlanir bence bu saatten sonra
anladim biraz beklerim o zaman gelirse alirimBekle kanka ben de galactic mor aldım 1350 ye vatandan yılbaşı indirimi ayağına yine stok olur orada yakalarsın ondan sonra da zaten daha bulamazsın bu fiyatlara
zamlanir yilbasindan sonra bencebundan daha fazla zamlanmaz 1800ne
kanka herkesin satış fiyatı farklı oluyor ya o kafanı kurcalamasın her yer 1700 e veriyor min 2k satan da var bazen mediamarktta beyazı 1299 a düşüyor çok değişken fiyatlar herkes kafasına göre fiyatlandırıyor serbest lifeanladim biraz beklerim o zaman gelirse alirim
knk su ayni dualsensein biri 2049tl birisi 1799tl neden oyle teknosada akakcede oyle gosteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
zamlanir yilbasindan sonra bence