Neler Yeni

Dualsense ile Pc uyumu

Yusufkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf kılıç
Öncelikle Merhaba aklımda dualsense almak var ama Kuşkularım bulunuyor
öncelikle 3.parti yazılım olmadan dualsense i normal gamepad gibi kendine has özellikleri olmasa bile kablosuz bi şekilde her oyunda kullanabilir miyim

3.parti yazılım kullanarak sorunsuz bi şekilde kablosuz kullanılabiliyor mu tüm oyunlarda (epic games oyunları gamepass oyunları vs dahil)

Ve pc deki titreşimi hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim mesela yazılım olmadan titreşim oluyor mu haptic engine olmasa bile
xbox gamepadi almak istemiyorum daha pahalıya daha az özellik sunuyor

Ama dualsense alıp da elimde kalmasını istemem bu açıdan bilgilendirmeniz benim için çok önemli

şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyorum

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
öncelikle 3.parti yazılım olmadan dualsense i normal gamepad gibi kendine has özellikleri olmasa bile kablosuz bi şekilde her oyunda kullanabilir miyim

3.parti yazılım kullanarak sorunsuz bi şekilde kablosuz kullanılabiliyor mu tüm oyunlarda (epic games oyunları gamepass oyunları vs dahil)

Ve pc deki titreşimi hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim mesela yazılım olmadan titreşim oluyor mu haptic engine olmasa bile

Ama dualsense alıp da elimde kalmasını istemem bu açıdan bilgilendirmeniz benim için çok önemli

Bluetooth 5.0 ile kullanıyorum dualsensi ve sorunsuz bağlantı yapıyor., gecikme yok. 3.parti yazılım ile kullandım ve en ufak sorun yaşamadım. Yazılımsız bazı oyunlarda çalışmıyor veya tuşları algılamıyor. 3.parti yazılımı zararlı değil gayet kullanışlı ve iş görüyor.

r4NG3r

80+ Silver
Steamde kendi algiliyor
Steam disi oyunlardada dsx programi ile sorunsuz kullaniyorum cok guzel program tetiklerin modunu felan bile ayarlayabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haptic feedbacki overwatchda denedim.yazilim olmadan calisti

Yusufkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc için önerir misiniz kullanamama gibi sorun yaşar mıyım
en basitinden ucuz kollarda olan titreşimi çalışoyodur hiç yoksa diye düşünüyorum
Steamde kendi algiliyor
Steam disi oyunlardada dsx programi ile sorunsuz kullaniyorum cok guzel program tetiklerin modunu felan bile ayarlayabiliyorsun

Haptic feedbacki overwatchda denedim.yazilim olmadan calisti

ridvan k

80+ Bronze

Ozelikle steam icin inanılmaz guzel
Diğer oyunlar içinse steamda 40 tl ye satılan yazilim vardı
Baya faydalı butun oyunlar icin sorunsuz çalışıyor
Tabi alabilirsen vatan media Markt veya dr den al derim

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Gürkan Yıldırım
Bluetooth 5.0 ile kullanıyorum dualsensi ve sorunsuz bağlantı yapıyor., gecikme yok. 3.parti yazılım ile kullandım ve en ufak sorun yaşamadım. Yazılımsız bazı oyunlarda çalışmıyor veya tuşları algılamıyor. 3.parti yazılımı zararlı değil gayet kullanışlı ve iş görüyor.
kanka hangi dualsensi kullanıyosun link atar mısın rica etsem

bu uygulamamı stamda dediğiniz hocam

Top Bottom