Neler Yeni

Dualsense Normal Edge mi Yoksa 30.yil özel edition Edge mi?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
Soru başlıkta olduğu gibi. Normal edge idefix 9bin 30.yil özel edition gaming gen tr de 15 bin. 6 bin fark var. Özellik farkı vs var mı hiç bilmiyorum. Güzel bir rengi falan var ama o farka renk için değmez gibi geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? İkisi dışında başka kol düşünmüyorum. Ya normal edge ya da 30. Yıl edition arasında bir fikir bekliyorum.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Soru başlıkta olduğu gibi. Normal edge idefix 9bin 30.yil özel edition gaming gen tr de 15 bin. 6 bin fark var. Özellik farkı vs var mı hiç bilmiyorum. Güzel bir rengi falan var ama o farka renk için değmez gibi geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? İkisi dışında başka kol düşünmüyorum. Ya normal edge ya da 30. Yıl edition arasında bir fikir bekliyorum.

Kozmetik dışında fark yok. Bir de özel bir kutu tasarımı var o kadar.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kozmetik dışında fark yok. Bir de özel bir kutu tasarımı var o kadar.
O zaman bu fark saçma bence. Tabi ki o nostaljik görüntü vs harika ama 6 bin fazla vermek için bir sebep değil bence. Acaba fark var mı diye düşünmüştüm. Teşekkürler cevap için. Normalini alacağım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zaman bu fark saçma bence. Tabi ki o nostaljik görüntü vs harika ama 6 bin fazla vermek için bir sebep değil bence. Acaba fark var mı diye düşünmüştüm. Teşekkürler cevap için. Normalini alacağım
Aynı saçma fark tüm özel tasarımlarda var. Standart Dualsense 3500 TL, Marvel's Spider-Man 2 Edition olanı 7200 TL. Bir de bu fiyatlar al-sata düşmemiş hali.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı saçma fark tüm özel tasarımlarda var. Standart Dualsense 3500 TL, Marvel's Spider-Man 2 Edition olanı 7200 TL. Bir de bu fiyatlar al-sata düşmemiş hali.
bu daha saçmaymış :D Teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom