Neler Yeni

🫥 DUBAİ ÇİĞKÖFTESİ!?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Bu ne olm biri artık buna dur desin? İşin b*ku çıktı Muhsin. Dubai Fitili ne zaman çıkacak acaba?
Bizim İzmit'te de pişmaniyeli çikolata çıkartmışlar .d

Screenshot_20241112_131005_Instagram.jpg

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,682
İsim
Selim
Kızmaya gerek yok arz ve talep meselesi bu 👌 talep var ve bu fırsatı yakalamışken her şeyi çıkarıyorlar lokmacı dükkanı gibi buda unutulur yakında biz bunlara geçici ürün diyoruz kısa bir dönem patlama yaratır her yerde satar daha sonra bir anda ortadan kalkar eskiden bir dönem her yere Lokmacı açıldı sonra bir anda kapandı sonuç olarak siz vatandaşsınız tek sorumluluğunuz satın almak ya da almamak ama işletmede olay daha farklı en kısa sürede nasıl para kazanırım diye düşünürsün ve şuan gündem de dubai çikolatası var trene binersin doygunluk noktasına gelincede zaten çok paralar kazanmış olursun kapatirsin işletmeyi ya da üretim haneyi bu sefer başka ürünler ararsın 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kızmaya gerek yok arz ve talep meselesi bu 👌 talep var ve bu fırsatı yakalamışken her şeyi çıkarıyorlar lokmacı dükkanı gibi buda unutulur yakında biz bunlara geçici ürün diyoruz kısa bir dönem patlama yaratır her yerde satar daha sonra bir anda ortadan kalkar eskiden bir dönem her yere Lokmacı açıldı sonra bir anda kapandı sonuç olarak siz vatandaşsınız tek sorumluluğunuz satın almak ya da almamak ama işletmede olay daha farklı en kısa sürede nasıl para kazanırım diye düşünürsün ve şuan gündem de dubai çikolatası var trene binersin doygunluk noktasına gelincede zaten çok paralar kazanmış olursun kapatirsin işletmeyi ya da üretim haneyi bu sefer başka ürünler ararsın 👍
Avrupa'dan geri dönen antep fıstıklarını güzel kakaladılar. Sürü ve özenti psikolojisi

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Kadir
aga bu guzel sanki dış çigkofte ic marul mısır falan baya iyi lan hatta
Tutar bu kötü durmuyor altına da büyük bir marul üstüne nar ekşisi varsa forumda çiğ köfteci alsın arge geliştirmesi :D Hatta adın vegan dubai çiğköftesi yapsın tiktoker tayfa kuyruğa girer

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Kızmaya gerek yok arz ve talep meselesi bu
benim gicik kaptigim kisim cikolata degil cikolata yemek zaten yemege niye kizayim sorun kadayifin cikolatali halini sanki omurlerinde ilk defa yemis gibi hareket etmeleri

arz talep iliskiside buna dahil boyle arz mi olur

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Who Laughs
Tutar bu kötü durmuyor altına da büyük bir marul üstüne nar ekşisi varsa forumda çiğ köfteci alsın arge geliştirmesi :D Hatta adın vegan dubai çiğköftesi yapsın tiktoker tayfa kuyruğa girer
harbi satar

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,682
İsim
Selim
Avrupa'dan geri dönen antep fıstıklarını güzel kakaladılar. Sürü ve özenti psikolojisi
İnsanın doğası bu 😁 bu olay sadece Türkiye de olmuyor buna benzer dünya da neler neler var çünkü insanlar sürü halinde yaşıyor başkalarına bakarak hayatlarını sürdürüyor belki sen akıllısın bu sürüye katilmadın ama senin gibi benim gibi insan sayısı dünya da maalesef çok az hatta ekonomi derslerinde bunun ders konusu bile vardır bize öğretirken psikoloji konusunuda okuturlar insan psikolojisi bir ürünü alırken ve satarken çok etkilidir en basit örnek önce gözün doysun derler bunun gibi basit bir pisikolojiyi ticarette firmalar çok iyi kullanır ürünler daha renkli ve canlı olarak sunulur insan tadına bakmasa bile gözü yani beyni ona bunu yemeliyim ya da satın almalıyım der hayatta her şey psikoloji 🤷 ama yazdığın yoruma da katılıyorum ilaçlı fıstıklar limonlar domatesler vb gümrükten geçmeyince iç piyasaya sürülüyor ben Asya ve Avrupa'ya düzenli giden biriyim en basitinden Köln de normal bir markette türk ürünleri ve yerli ürünler satılıyor orada yediğim türk kirazını ben hayatımda Türkiye de ne gördüm ne de o lezzeti alabildim canlı büyük ve lezzetli 🗿
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim gicik kaptigim kisim cikolata degil cikolata yemek zaten yemege niye kizayim sorun kadayifin cikolatali halini sanki omurlerinde ilk defa yemis gibi hareket etmeleri

arz talep iliskiside buna dahil boyle arz mi olur
İşte sorun sürü psikolojisi :) tadı iyi olmasa bile herkes bunu alıyor çünkü merak ediyor buda talep yaratıyor firmalar da talabe karşılık vermek için yeni arz yaratıyor tabii trene geç binen işletmeler de kendi akillariyla yeni saçma sapan ürünler çıkarıyor bu başlıkta ki örnek gibi ama günün sonunda işletmeler devasa para kazanacak ve kısa bir süre sonra merak bittigin de talep azalacak ve bu üründe unutulacak

Top Bottom