Bizim insanımız çok a*tal kimse kusura bakmasın bizim gibi 3-5kişide bu ülkeyi kurtaramaz maalesefArkadaşlar, bu çikolatayı kim yaptı bilmiyorum ama tamamen gereksiz ve zararlı.
Üzerindeki renkler, tamamen gıda boyası.
Çikolata, palm yağı, margarin.
İçindeki kadayıf da yeşile boyanmış, saman.
Herkes de bunu yemek için sırala giriyor. En ucuzu 500 TL.
Ha bazı kişiler de var sırf onun için dükkan açıyor. 2 ay sonra iflas...
Sizin yorumlarınız nelerdir?
Popüler kültür öğesi. İsterse dünyanın en kötü en zararlı çikolatası olsun bir kere popüler oldu ya internette herkesin elinde ya artık deli gibi satar. Tabi unutulunca onun üzerine dükkan açanlar batar. Bizim eve birinden hediye geldi dubai çikolatası deneme amaçlı değil genel olarak çikolatayı severik bir ısırık aldım içindeki harç *** gibi. Bende dışındaki çikolatayı kırıp yedim. Dışındaki çikolata harbiden sevdiğim tatlardan. Ama yani gidip buna 500 tl veren eşeğe sesleneyim aynı tadı bimdeki kasaya yakın olarak satılan tablet cikolatalardan da alırsın. Şahsen 500 tl ye bunu alacağıma eve karam stoğu yapardımArkadaşlar, bu çikolatayı kim yaptı bilmiyorum ama tamamen gereksiz ve zararlı.
Üzerindeki renkler, tamamen gıda boyası.
Çikolata, palm yağı, margarin.
İçindeki kadayıf da yeşile boyanmış, saman.
Herkes de bunu yemek için sırala giriyor. En ucuzu 500 TL.
Ha bazı kişiler de var sırf onun için dükkan açıyor. 2 ay sonra iflas...
Sizin yorumlarınız nelerdir?
He ben demiyorum ekonomi iyi diye ama ekonomiye laf edip bunu alanlar...Millet kendi kendini kandırıyor, çok siyasete girmicem ama yok diyor döner,tavuk fiyatları pahalı. Ama gidip bu çöplüğe 500 tl veriyorlar ve sağlığını bozuyorlar.
dediğim gibi trde hersey abartılıyor abartılan seyler bu tarz basit şeyler olsun en azındanArkadaşlar olay zaten tadı değil. Ben boya derken genel olarak söyledim. Tadı güzel olabilir, bana hoş gelmedi. Ama ben abartılmasını doğru bulmuyoruz. Olay bu.