kutluyasayan
80+ Bronze
Dahası
Noon sitesi hocamHocam hangi site acaba paylaşabilir misiniz?
Noon sitesi hocamHocam hangi site acaba paylaşabilir misiniz?
Ordan alsan sanmıyorum trde geçmez garanti ama abzürt bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Türkiye'ye dönmeden test edersinNoon 15 min diye bir şey var getir gibi kaldığım yere sipariş edebilirim de garanti filan nasıl olur acaba? Ama tr dende alsam garanti yok.
Nintendo oled alabilirsin çok ucuz oyun fiyatı fazla birazArkadaşlar Dubai’deyim de gelirken El konsolu ve PS5 almak istiyorum ne alabilirim el konsolu olarak? Ayriyetten alttaki PS5 alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
13600TL civarına geliyor PS5
hocam site güvenli mi ben de ipad alacamNoon 15 min diye bir şey var getir gibi kaldığım yere sipariş edebilirim de garanti filan nasıl olur acaba? Ama tr dende alsam garanti yok.
Türkiye'ye gönderimi yok büyük ihtimalle hocam ordan alıp kendin buraya getirince ciddi anlanmda ucuza geliyor.hocam site güvenli mi ben de ipad alacam
oradan alacam zaten d:Türkiye'ye gönderimi yok büyük ihtimalle hocam ordan alıp kendin buraya getirince ciddi anlanmda ucuza geliyor.
Hee güvenilir hocam yerel mağaza zatenoradan alacam zaten d:
tmmdır hocam sağolun amazon ae nin yanına bir bilindik site daha eklendi d:Hee güvenilir hocam yerel mağaza zaten