Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,095
apple ae de fiyatları şişirmiş demkki tüm dünyada pahalı satıyolar kendi mağazalarında
2021 versiyon sorun olur mu? PS5 alıcam kesin de son gün bugün geri dönücem arızalı çıkarsa napıcam bilemedim.Nintendo oled alabilirsin çok ucuz oyun fiyatı fazla biraz
Oyuna para vermemek için biraz daha verip rog ally benzeri el konsolu alıp temiz bi win 11 kurup önüne geleni indirir akarsın
UAE version ile International farkı ne acaba?Heegüvenilir hocam yerel mağaza zaten
baktın mı broBakarım da hiç görmedim valla yarın son gün bi alışverişe gidemedim de tam bi gidicem yarın bakıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus 30K civarı Switch 8K filan çok daha ucuz ya bilemedim.
keşke PS Vita'yı mındar etmeselerdi şuan adamakıllı çıkarsalar laptopu satar alırımNintendo switch
Aldığın konsolların oyunlarını da orada uyguna bulursan al burada çok pahalılar.Arkadaşlar Dubai’deyim de gelirken El konsolu ve PS5 almak istiyorum ne alabilirim el konsolu olarak? Ayriyetten alttaki PS5 alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13600TL civarına geliyor PS5
kanka Dubai bilmem ama almanya ile tr arası kartlarda fiyatlar çok yakın büyük ihtimalle Dubaide de öyledirbaktın mı bro
ps5 oyunları burada çok daha ucuz özel fiyatlandırma olduğundanAldığın konsolların oyunlarını da orada uyguna bulursan al burada çok pahalılar.