fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 897
Ekran kartı VRAM arızası da olabilir. İmkan varsa başka bir görüntüleme ünitesine takmayı dener misin TV gibi?
Eski 165Hz'yi 280Hz mi yaptılar24” 165Hz hatırlamıyorum tam modeli yeni yolladıkları 24” 280Hz
Aynen eskisi üretimde yokmuş galiba direkt öyle değiştirdiler. Dell garantisi süper. Daha iyisi görmedim. Hiç uğraştırmadılar.Eski 165Hz'yi 280Hz mi yaptılar![]()
Durduk yere gidiyor geliyor ekran ve bir anda böyle oluyor.Yıllardır forumlardayım, ilk kez ölü piksel ve darbe harici direkt paneli arızalanan monitör görüyorum. Büyük şanssızlık.
Dell garanti olayı çok iyi adamlar hem sıfır hem daha iyi ile değiştiiryor.Aynısı olmuştu Dell monitörde yenisini yolladılar eskisini aldılar.
Aynen diğer firmalar fiyatı arttıysa bile iade yapalım filan yapıyorlar.Dell garanti olayı çok iyi adamlar hem sıfır hem daha iyi ile değiştiiryor.
geçmmiş olsun hocam yüksek ihtimalle fazla akımdan dolayı böyle oldu. bu tarz durumlarla karşılaşmamak için akım korumalı priz öneririm.Gençler düğüne gittim pc açıktı geldim bir baktım ekrana mahvolmuş kimse odama girmedi cam kapalıydı şok içerisindeyim şu an monitör model alta bırakıyorum fotoğraflarla birlikte
Acer NITRO VG240YM3BMIIPX 23.8" ZEROFRAME IPS 180HZ 1MS 250NIT MONITOR, UM.QV0EE.304
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
online ups veya voltaj regülatörü kullanmak daha akıllıca çünkü o prizlerin içinde sadece varistör vargeçmmiş olsun hocam yüksek ihtimalle fazla akımdan dolayı böyle oldu. bu tarz durumlarla karşılaşmamak için akım korumalı priz öneririm.
bundan sonra artık öyle yapacağım cidden önemliymişgeçmmiş olsun hocam yüksek ihtimalle fazla akımdan dolayı böyle oldu. bu tarz durumlarla karşılaşmamak için akım korumalı priz öneririm.
Elektrik (voltaj değişikliği) sorunlarında garanti devre dışı kalıyormuş diye okudum internette ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası öyle ise ne yapacağımı bilmiyorum elektrik dağıtım şirketine şikayet oluştursam onların da zararı karşılayabileceğinden hiç umudum yok gönderip bekleyeceğiz artık bakalım ne diyeceklerAç kapa yapıp pc ye bakın aynı ise iade oluşturun muhtmelen iade yada değişim olur, elektronik şeyler sonuçtan durduk yere bozulabilir, 5600 işlemci durduk yere bozulmuştu ram ile birlikte. İşlemci yenisi ile değişti ramlar de iade olmuştu, şanssızlık sıkmayın canınızı