Neler Yeni

Yardım Düğüne gittim geldim monitöre dokunulmadı geldiğimde bu haldeydi

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Ahmet Hakan
Ekran kartı VRAM arızası da olabilir. İmkan varsa başka bir görüntüleme ünitesine takmayı dener misin TV gibi?

Mert

80+ Silver
Yıllardır forumlardayım, ilk kez ölü piksel ve darbe harici direkt paneli arızalanan monitör görüyorum. Büyük şanssızlık.

mortemeyn

80+ Bronze
Eski 165Hz'yi 280Hz mi yaptılar 🤨
Aynen eskisi üretimde yokmuş galiba direkt öyle değiştirdiler. Dell garantisi süper. Daha iyisi görmedim. Hiç uğraştırmadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllardır forumlardayım, ilk kez ölü piksel ve darbe harici direkt paneli arızalanan monitör görüyorum. Büyük şanssızlık.
Durduk yere gidiyor geliyor ekran ve bir anda böyle oluyor.

mortemeyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
şu an eski monitörü taktım sıkıntı yok tarihin şansızlığını yaşadım sanırım iletişim kurdum Acer ile servisine göndereceğim (kargo ücreti bana kitlediler :D ) bu yaşadığım sorun kullanıcı kaynaklı bir şey mi acaba onu sormak istiyorum sonuçta tüm cihazlarımı sorunsuz kullanıyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım herhangi bi darbe falan yok umarım kullanıcı kaynaklı diyip uğraştırmazlar beni çünkü markayı mahvederim tarihin karalamasını yaparım

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Gençler düğüne gittim pc açıktı geldim bir baktım ekrana mahvolmuş kimse odama girmedi cam kapalıydı şok içerisindeyim şu an monitör model alta bırakıyorum fotoğraflarla birlikte

Acer NITRO VG240YM3BMIIPX 23.8" ZEROFRAME IPS 180HZ 1MS 250NIT MONITOR, UM.QV0EE.304​

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
geçmmiş olsun hocam yüksek ihtimalle fazla akımdan dolayı böyle oldu. bu tarz durumlarla karşılaşmamak için akım korumalı priz öneririm.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Gökhan
geçmmiş olsun hocam yüksek ihtimalle fazla akımdan dolayı böyle oldu. bu tarz durumlarla karşılaşmamak için akım korumalı priz öneririm.
online ups veya voltaj regülatörü kullanmak daha akıllıca çünkü o prizlerin içinde sadece varistör var

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
bundan sonra artık öyle yapacağım cidden önemliymiş

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Aç kapa yapıp pc ye bakın aynı ise iade oluşturun muhtmelen iade yada değişim olur, elektronik şeyler sonuçtan durduk yere bozulabilir, 5600 işlemci durduk yere bozulmuştu ram ile birlikte. İşlemci yenisi ile değişti ramlar de iade olmuştu, şanssızlık sıkmayın canınızı

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Aç kapa yapıp pc ye bakın aynı ise iade oluşturun muhtmelen iade yada değişim olur, elektronik şeyler sonuçtan durduk yere bozulabilir, 5600 işlemci durduk yere bozulmuştu ram ile birlikte. İşlemci yenisi ile değişti ramlar de iade olmuştu, şanssızlık sıkmayın canınızı
Elektrik (voltaj değişikliği) sorunlarında garanti devre dışı kalıyormuş diye okudum internette ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası öyle ise ne yapacağımı bilmiyorum elektrik dağıtım şirketine şikayet oluştursam onların da zararı karşılayabileceğinden hiç umudum yok gönderip bekleyeceğiz artık bakalım ne diyecekler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim en azından derdimi anlatabileceğim tavsiye alabileceğim bir platform ve güzel insanlar olduğu için mutluyum :peepokalp::peepokalp:

Top Bottom