Neler Yeni

Dükkan için hazır sistem önerisi istiyorum ACİL YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hüdalfa Yücel
Merhabalar eczane açacağım ve satış için bir ana bilgisayara ihtiyacım var all in one pcler düşündüm ama tam set pclerde var öneriniz ve yorumlarınızı istiyorum

gibi sistemleri düşünüyorum ama daha ucuza halledebilir miyim daha düşük sistemler işi mi görür mü

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
Açacağın binada jeneratör var mı?

Elektrik kesintisi, internet kesintisi yer kaplama vb. durumlardan dolayı kendi eczanemizde 5 adet laptop kullanıyoruz, masaüstü pc önermem hele ana bilgisayar için hiç önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hüdalfa Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektrik kesintisi, internet kesintisi yer kaplama vb. durumlardan dolayı kendi eczanemizde 5 adet laptop kullanıyoruz, masaüstü pc önermem hele ana bilgisayar için hiç önermem
oturduğum yer elektrik kesintisi yaşayan bi yer değil jeneratör var peki eczanenizde kullandığınız uygulama nasıl laptop nasıl oluyor hangi özellikte bilgisayar önerirsiniz kullandığınız laptoplar nasıl varsa linkini atarsanız sevinirim yeni açacağım araştırma yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
oturduğum yer elektrik kesintisi yaşayan bi yer değil jeneratör var peki eczanenizde kullandığınız uygulama nasıl laptop nasıl oluyor hangi özellikte bilgisayar önerirsiniz kullandığınız laptoplar nasıl varsa linkini atarsanız sevinirim yeni açacağım araştırma yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Uygulama olarak botanik ve Rx kullanıyoruz, laptop olarak rami 16 gbden düşük bir şey almanızı önermem işlemci olarak ise i5/ryzen 5 ve üstü bakın. Ben daha geçen ay bu laptopu aldım: "https://www.hepsiburada.com/lenovo-...stu-bilgisayar-p-HBCV000064HA1A?magaza=by-pro " ben aldığım zaman 12.000 civarındaydı. Ana bilgisayar olarak ise bunu kullanıyorum: "https://www.akakce.com/laptop-noteb...ir-bilgisayar-82kd0044tx-fiyati,27759732.html" 8 gb sonradan kendim ekledim.

Elektrik ve internet kesintisi zaten nadiren oluyor ama olduğu zamanlar kitlenip kalıyorsunuz laptop var ise mobil veriyi açıp 2-3 saat laptopların pilleri bitip elektrikler gelene kadar kullanabiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,307
Üyeler
164,292
Son üye
Berkson
Top Bottom