Neler Yeni

Dükkan için uygun internet

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan
Dediğim gibi dükkanda kullanılacak uygun fiyatlı taahhütsüz olursa daha iyi olur ama fark etmez internet arıyorum hızı fark etmez

eneskaya6

80+ Silver
Ofiste Türknet kullaniyordum en son zam yapınca comnet deneyim dedim sorunsuz kullaniyorum 280₺ falandı yanlış hatirlamıyorsam altyapında bi sorun yoksa tavsiye ederim
davet kodu: CMT234GWF 1 ay hediye veriyor

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Alican ekinci
resim_2024-11-05_102536980.png

gibirnet kullanan arkadaşım var memnun.

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ofiste Türknet kullaniyordum en son zam yapınca comnet deneyim dedim sorunsuz kullaniyorum 280₺ falandı yanlış hatirlamıyorsam altyapında bi sorun yoksa tavsiye ederim
davet kodu: CMT234GWF 1 ay hediye veriyor
Comneti duymuştum bir bakayım buna

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Comneti duymuştum bir bakayım buna
Altyapın telekom ise ne kullandığının pek önemi yok açıkcası fiyatı uygun olsun az çok müşteri desteği olsun yeterli. Turknet kendi altyapısında avantajlı. Telekom altyapısında diğerlerine göre biraz daha pahalı ama müşteri desteği daha iyi bence ve davet koduyla alırsan 6 ay boyunca indirim uyguluyor. Ben genel olarak türknetten memnunum

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapın telekom ise ne kullandığının pek önemi yok açıkcası fiyatı uygun olsun az çok müşteri desteği olsun yeterli. Turknet kendi altyapısında avantajlı. Telekom altyapısında diğerlerine göre biraz daha pahalı ama müşteri desteği daha iyi bence ve davet koduyla alırsan 6 ay boyunca indirim uyguluyor. Ben genel olarak türknetten memnunum
Ben zamanında Türknet mağduru bir kullanıcıyım o yüzden pek düşünmüyorum açıkçası

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Ben zamanında Türknet mağduru bir kullanıcıyım o yüzden pek düşünmüyorum açıkçası
Comneti tercih edebilirsiniz ozaman 1 sene kadar kullanmıştım çok sorun yaşamadım ancak sorun yaşadığım da muhatap bulmak zordu ama belki o konuda iyileştirilmiştir.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
arda bey
Comnet öneririm ucuza güzel hizmet veriyolar denebilir oyun oynancaksa çok önermem arada ping giriyor onun dışında normal bir kullanıcı için oldukça ideal ayrıca başvuru yaparken bir davet kodu kullanırsanız bir ay ücretsiz hak tanınıyor, 3 ay alıp denemenizi öneririm ben ilk bazta öyle yaptim 8-9 aydır falan sorunsuz kullaniyorum

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Yakup Bolat
Millenicom da canı sıkıldıkça zam yapan bir internet firması asla bulaşmam ondan da yedim yiyeceğimi :)
Reisim sözleşme yok zam yaparsa çık hepsi öyle şuanda turknet kullanicisiyim 469 tl fiyatı var şuanda mileni 300tl yeni üyelikte

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kaan
Reisim sözleşme yok zam yaparsa çık hepsi öyle şuanda turknet kullanicisiyim 469 tl fiyatı var şuanda mileni 300tl yeni üyelikte
Ya orası öyle ama dükkan için uğraşmak istemem onunla yine de teşekkür ederim tavsiyen için

eneskaya6

80+ Silver
Ya orası öyle ama dükkan için uğraşmak istemem onunla yine de teşekkür ederim tavsiyen için
Türknet en son 700₺ tutuyordu kobi olarak modem kiralama vs vardı. Bıraktım hepsini model aldım bi tane comnete gectim 2 aydir sorunsuz dedigim gibi deneyebilirsin beğenirsen yılbaşından önce 12 ay satın alıp fiyatıda sabitleye bilirsin

Top Bottom