Comneti duymuştum bir bakayım bunaOfiste Türknet kullaniyordum en son zam yapınca comnet deneyim dedim sorunsuz kullaniyorum 280₺ falandı yanlış hatirlamıyorsam altyapında bi sorun yoksa tavsiye ederim
davet kodu: CMT234GWF 1 ay hediye veriyor
Altyapın telekom ise ne kullandığının pek önemi yok açıkcası fiyatı uygun olsun az çok müşteri desteği olsun yeterli. Turknet kendi altyapısında avantajlı. Telekom altyapısında diğerlerine göre biraz daha pahalı ama müşteri desteği daha iyi bence ve davet koduyla alırsan 6 ay boyunca indirim uyguluyor. Ben genel olarak türknetten memnunumComneti duymuştum bir bakayım buna
Ben zamanında Türknet mağduru bir kullanıcıyım o yüzden pek düşünmüyorum açıkçasıAltyapın telekom ise ne kullandığının pek önemi yok açıkcası fiyatı uygun olsun az çok müşteri desteği olsun yeterli. Turknet kendi altyapısında avantajlı. Telekom altyapısında diğerlerine göre biraz daha pahalı ama müşteri desteği daha iyi bence ve davet koduyla alırsan 6 ay boyunca indirim uyguluyor. Ben genel olarak türknetten memnunum
Comneti tercih edebilirsiniz ozaman 1 sene kadar kullanmıştım çok sorun yaşamadım ancak sorun yaşadığım da muhatap bulmak zordu ama belki o konuda iyileştirilmiştir.Ben zamanında Türknet mağduru bir kullanıcıyım o yüzden pek düşünmüyorum açıkçası
Şuanda en uygun ve F/P milenicom hocam bilgin olsunDediğim gibi dükkanda kullanılacak uygun fiyatlı taahhütsüz olursa daha iyi olur ama fark etmez internet arıyorum hızı fark etmez
Reisim sözleşme yok zam yaparsa çık hepsi öyle şuanda turknet kullanicisiyim 469 tl fiyatı var şuanda mileni 300tl yeni üyelikteMillenicom da canı sıkıldıkça zam yapan bir internet firması asla bulaşmam ondan da yedim yiyeceğimi
Ya orası öyle ama dükkan için uğraşmak istemem onunla yine de teşekkür ederim tavsiyen içinReisim sözleşme yok zam yaparsa çık hepsi öyle şuanda turknet kullanicisiyim 469 tl fiyatı var şuanda mileni 300tl yeni üyelikte
Türknet en son 700₺ tutuyordu kobi olarak modem kiralama vs vardı. Bıraktım hepsini model aldım bi tane comnete gectim 2 aydir sorunsuz dedigim gibi deneyebilirsin beğenirsen yılbaşından önce 12 ay satın alıp fiyatıda sabitleye bilirsinYa orası öyle ama dükkan için uğraşmak istemem onunla yine de teşekkür ederim tavsiyen için