Dükkanımız için logo tasarlayabilirmisiniz

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
selamlar biz su tesisatçısıyız ve de artık sosyal medya ya da video göndermeye başladık acaba bizim için bir logo oluşturabilirmisiniz dükkan ismi: ince su ticaret
not:biz biz su kaçaklarını buluyoruz ekstradan ve o videoları paylaşıyoruz su kacağı bulma ile ilgili olursa çok iyi olur

selamlar biz su tesisatçısıyız ve de artık sosyal medya ya da video göndermeye başladık acaba bizim için bir logo oluşturabilirmisiniz dükkan ismi: ince su ticaret
not:biz biz su kaçaklarını buluyoruz ekstradan ve o videoları paylaşıyoruz su kacağı bulma ile ilgili olursa çok iyi olur
Normalde böyle işleri para karşılığı yaparlar hocam.

her şey para değil burası Forum ya i sizinde bildiğiniz gibi yardımlaşma yeri
Şuan profesyonel logoları 3/5 bin TL'ye yapıyorlar. Ben para vermemek için gittim kendim logo yapmayı öğrenip tasarladım. Elin kolun tutuyorsa gidip kendin öğrenip kendi logonu yapabilirsin.

her şey para değil burası Forum ya sizin de bildiğiniz gibi yardımlaşma yeri
Siz yardımlaşmayı farklı anlamışsınız. Dükkanınız için en azından 1500 TL'yi gözden çıkartın zaten ömür boyu bir daha değiştirmezsiniz logonuzu, tek seferlik. Buradan kimsenin çıkıp 2 saatini ayırıp logo yapacağını düşünmüyorum, yapsa bile profesyonel olmaz. Ayrıca bir tesisatçı olan sizin "her şey para değil ya" demesi de güldürdü açıkçası. Tesisatçı olduğunuzu ve bu tür işlerden iyi anlayan birisi olduğunuzu düşünürsek her şeyin para olduğunu en iyi siz anlarsınız. Aklınızdaki logoyu da resme dökmek maksimum 3 saatinizi alır.

Lütfen Dalga geçmeyin:(

Ekler

• Başlıksız36_20240823224454.png
    Başlıksız36_20240823224454.png
    109.4 KB · Hit: 49
Kardeşim ben yaparım senin için ama maalesef bedavaya yapamam. O kadar saat ve emek harcayacağım.
Ben sana önce DEMO yapayım (imzam ile) sonra bakarsın beğenirsen ücreti konuşabiliriz.
Aklına yatarsa bana mesajla ya da buradan ulaşabilirsin.

Not: deli bir para istemeyeceğim, belki 500 lira, 1K falan. Konuşuruz. :) Sosyal medya ve iletişim mezunuyum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen Dalga geçmeyin:(
Soulur? :D Ellerinize sağlık hocam :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye