Neler Yeni

Dün Ailem ile Zorunlu sınav yüzünden yaşadığım sıkıntıları bir de siz duyun.

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Şimdi ben Lise 2 Bilişim bölümü öğrencisiyim. 3.5 Aylık iken bir Kalp ameliyatı geçirdim, ismi VSD Diye geçer. Ben normalde arkadaşlarım ile aynı sınıfta sınava giriyordum. Şimdi beni tek başıma bir sınıfa koydular. Sorgu odası gibi, hani engelli bir kardeşimize yapılan özel sınav olur ya işte tam öyle bir oda. Ben de biraz sinirli fevri bir insanım. Kapıyı da kapatmıyorlar gelen geçen bana bakıyorum. Delirdim resmen sınava girmem diyorum diyorlar ki girme bugün tekrar sınav var. Ne yapacağım ben o sınıf yok yani imkanı yok olmaz.

Bu arada o sınıfta olmamın sebebi okula Covid li biri çıkmış benim ameliyatım da kronik hastalıklı katogorisine giriyormuş.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
O zaman mecbursun ne yazık ki, çoğu ameliyatlılara öyle yapılıyor yani protokol öyle.

Mojo jojo

80+ Silver
Şimdi ben Lise 2 Bilişim bölümü öğrencisiyim. 3.5 Aylık iken bir Kalp ameliyatı geçirdim, ismi VSD Diye geçer. Ben normalde arkadaşlarım ile aynı sınıfta sınava giriyordum. Şimdi beni tek başıma bir sınıfa koydular. Sorgu odası gibi, hani engelli bir kardeşimize yapılan özel sınav olur ya işte tam öyle bir oda. Ben de biraz sinirli fevri bir insanım. Kapıyı da kapatmıyorlar gelen geçen bana bakıyorum. Delirdim resmen sınava girmem diyorum diyorlar ki girme bugün tekrar sınav var. Ne yapacağım ben o sınıf yok yani imkanı yok olmaz.

Bu arada o sınıfta olmamın sebebi okula Covid li biri çıkmış benim ameliyatım da kronik hastalıklı katogorisine giriyormuş.
Aga ne var bunda? Kapıyı kapatmalırını rica et. Kalp ameliyatına geçmiş olsun.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Polis sorgu yapıyor mesut komiser girip birazdan odunu vericek sanki saçma bir sistem geçmiş olsun.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
1615444662333.png

Sakın öyle bir hata yapma kelebek. Seni de sınav yapar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama

Bir dakika bende 3 yaşında mı ne kalp ameliyatı olmuştum da kronik diye geçmedi benimki.

Top Bottom