Neler Yeni

Dün Amazon'da Cloud 3 Wireless 3500TL'ye Düştü Mü?

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
Arkadaşlar çok üst fiyattan Amazon'dan Cloud 3 aldım. Gece Amazon'da gezinirken 3500TL'ye düştüğünü gördüm. Fakat bu fiyat 00.00 öncesinde de aynı mıydı yoksa kasım indirimleri bitince birden indirimli fiyattan stok mu girdiler emin değilim? Çünkü en son stoklarda yoktu. Eğer görenleriniz varsa. Söylerse sevinirim. İade ve tekrar satın almaya uğraşmak istemiyorum. Acaba sadece amazon fiyat verilerini çeken bir site var mı? Oradan bakılabilir gibi sadece.

Ekler

• Screenshot_20241201_090849_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20241201_090849_Amazon Shopping.jpg
    507.2 KB · Hit: 31
Son düzenleme:

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Musa Topçu
N11 de 3100tlye düşmüştü

goku010203

80+ Bronze
Arkadaşlar çok üst fiyattan Amazon'dan Cloud 3 aldım. Gece Amazon'da gezinirken 3500TL'ye düştüğünü gördüm. Fakat bu fiyat 00.00 öncesinde de aynı mıydı emin değilim. Kasım indirimleri bitince birden indirimli fiyattan stok mu girdiler emin değilim? Çünkü en son stoklarda yoktu. Eğer görenleriniz varsa. Söylerse sevinirim. İade ve tekrar satın almaya uğraşmak istemiyorum. Acaba sadece amazon fiyat verilerini çeken bir site var mı? Oradan bakılabilir gibi sadece.
N11de kuponla 3150 TL iade et ordan al cloud 3 wirelessi

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk
Arkadaşlar çok üst fiyattan Amazon'dan Cloud 3 aldım. Gece Amazon'da gezinirken 3500TL'ye düştüğünü gördüm. Fakat bu fiyat 00.00 öncesinde de aynı mıydı emin değilim. Kasım indirimleri bitince birden indirimli fiyattan stok mu girdiler emin değilim? Çünkü en son stoklarda yoktu. Eğer görenleriniz varsa. Söylerse sevinirim. İade ve tekrar satın almaya uğraşmak istemiyorum. Acaba sadece amazon fiyat verilerini çeken bir site var mı? Oradan bakılabilir gibi sadece.
Dün 2 adet aldık güzel fiyata düştü

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk
Amazon bakiyesi ile aldığım için iade edersem sadece amazondan alabiliyorum ve iade süreci uzun sürebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Berkylmaz Amazon'dan mı aldın?
Yok n11

Amazon bakiyesi ile aldığım için iade edersem sadece amazondan alabiliyorum ve iade süreci uzun sürebiliyor.

@Berkylmaz Amazon'dan mı aldın?
Son yılların en dip fiyatıydı lazım değildi ama kaçırmakta istemedik

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok n11

Son yılların en dip fiyatıydı lazım değildi ama kaçırmakta istemedik
Kaçırılmayacak indirim valla. Gerçekten güzel fiyat ama işte amazon kasım indirimlerinde vs. aldığın ürünün fiyatı sonradan düşerse aradaki farkı iade ediyor ya. Kasım indirimi bitmeden öncede indirim yapmış mıydı? Yoksa Kasım indirimleri biter bitmez mi indirim yaptı çakal gibi çözemedim.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk
Kaçırılmayacak indirim valla. Gerçekten güzel fiyat ama işte amazon kasım indirimlerinde vs. aldığın ürünün fiyatı sonradan düşerse aradaki farkı iade ediyor ya. Kasım indirimi bitmeden öncede indirim yapmış mıydı? Yoksa Kasım indirimleri biter bitmez mi indirim yaptı çakal gibi çözemedim.
Kasım indiriminde aldım işte

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dün 3500 TL olanları Overgame adlı satıcı satıyordu. Sabah saatlerinde 3500 TL fiyattan Amazonun sattığı Siyah-Kırmızı modelinden 1 adet stok vardı.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
Dün 3500 TL olanları Overgame adlı satıcı satıyordu. Sabah saatlerinde 3500 TL fiyattan Amazonun sattığı Siyah-Kırmızı modelinden 1 adet stok vardı.
Bende bu gece 1-2 gibi Amazon'un 3500TL'ye satmaya başladığını farkettim ama Yaniyo.com adlı sitenin eklentisine bakınca 29 ve 30 kasımda indirime girmiş gözüküyor. Acaba Overgame'in mi fiyatlarınıda mı sıralıyor diye düşündüm ama overgame'in koyduğu fiyatları hatırlıyorum ve onun fiyatlarını sıralamamış. Sanırım sadece satıcısı amazon.tr olan ürünlerin verisini çekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom