- En İyi Cevap
- 26
İmzamdaki sistemi El Capitan çıkmadan 1 hafta önce falan aldım 7 günde kapıma geldi.En erken 1 ay diyorum. Aklı olan bu siteden almaz ürün dedik o kadar hala alıyorsunuz.
İmzamdaki sistemi El Capitan çıkmadan 1 hafta önce falan aldım 7 günde kapıma geldi.En erken 1 ay diyorum. Aklı olan bu siteden almaz ürün dedik o kadar hala alıyorsunuz.
17 gündür bekliyorumİmzamdaki sistemi El Capitan çıkmadan 1 hafta önce falan aldım 7 günde kapıma geldi.
Adamlar aşırı yoğun, deniz ve uçak kargo taşımacılığı sıkıntıda normal kargo da sıkıntıda. 17 gün fazla ama yapacak bir şey yok. 15 gün kargo süresi yazıyor zaten. Haftasonlarını sayma iş gününe girmiyor. Yarın falan elinde olması lazım normalde fakat yine de yüksek bir değer.17 gündür bekliyorum
Otomatik cevap vermeseler kargo süreci daha çok uzar eleman eksildiği için. Aslında çok kaliteli bir firma.Müşteri hizmetleri sürekli yalan söylüyor sürekli... Mesajlara oto cevaplar geliyor. Beş para etmez
Kalite paçadan akıyor. İnsan bir sistem kurar kimin ürünü nerde. Depoyu arayıp sorcam diyor yıl olmuş kaç. Böyle. Bir rezillik olabilir mi ya teknoloji firmasının sen.Corona var, Herkes sipariş veriyor, Hafta sonları çalışmıyorlar.
Otomatik cevap vermeseler kargo süreci daha çok uzar eleman eksildiği için. Aslında çok kaliteli bir firma.
Para iadeni hemen yaptılarmı iade sürecinde ne yaptın ?ben sistemi aldım iptal ettim incehesaptan dolayı kendileri satarsa tekrar alacağım başka bir site yada
Para iadeni hemen yaptılarmı iade sürecinde ne yaptın ?