Hüseyin Alper
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Dün okulda koşarken elimi yumruk şeklinde duvara vurdum serçe parmağımın arkası hafif şişde ve yumruk yapıp sıkınca acıyor çatlamış olabilirmi sizce nolmuş olabilir
Röntgen çektirip atsana buraya. O zaman bir şey diyebiliriz, yoksa yardımcı olamayız.Dün okulda koşarken elimi yumruk şeklinde duvara vurdum serçe parmağımın arkası hafif şişde ve yumruk yapıp sıkınca acıyor çatlamış olabilirmi sizce nolmuş olabilir
Elin kopabilir.Dün okulda koşarken elimi yumruk şeklinde duvara vurdum serçe parmağımın arkası hafif şişde ve yumruk yapıp sıkınca acıyor çatlamış olabilirmi sizce nolmuş olabilir
Hocam randevusuz bakar mısınız ?Röntgen çektirip atsana buraya. O zaman bir şey diyebiliriz, yoksa yardımcı olamayız.
Özel okullar açık diye biliyorum.Bilemeyeceğim doktora git fakat okullar kapalıyken nasıl okulda koştun
Evet bende Hacettepede profesörümRöntgen çektirip atsana buraya. O zaman bir şey diyebiliriz, yoksa yardımcı olamayız.
Buraya bastırınca acıyor mu?Dün okulda koşarken elimi yumruk şeklinde duvara vurdum serçe parmağımın arkası hafif şişde ve yumruk yapıp sıkınca acıyor çatlamış olabilirmi sizce nolmuş olabilir
DeğilÖzel okullar açık diye biliyorum.