Dün elimi duvara vurdum

Reaksiyon skoru
1
Dün okulda koşarken elimi yumruk şeklinde duvara vurdum serçe parmağımın arkası hafif şişde ve yumruk yapıp sıkınca acıyor çatlamış olabilirmi sizce nolmuş olabilir

Dün okulda koşarken elimi yumruk şeklinde duvara vurdum serçe parmağımın arkası hafif şişde ve yumruk yapıp sıkınca acıyor çatlamış olabilirmi sizce nolmuş olabilir
Röntgen çektirip atsana buraya. O zaman bir şey diyebiliriz, yoksa yardımcı olamayız.

Elin kopabilir.
(Tövbe Tövbe git doktora biz nereden bilelim ne olmuş?)

Bilemeyeceğim doktora git fakat okullar kapalıyken nasıl okulda koştun

iban atayım mı ? kontrol ücreti 150 tl

Buraya bastırınca acıyor mu?

Çatlamış olsa bu kadar duramazdın diye düşünüyorum. Git bir doktora görün belki ufak bir kırık vardır. Okulda bir keresinde elime masa düştüğü için yüzük parmağım kırılmıştı. Olay sabah erken saatte olmuştu baya bir şişmiş ve acımıştı. Bir şey olmamıştır diye aldırış etmedim gün içinde o şekilde dolaştım. Taa ki akşam parmağımdan şüphelenene kadar.

Geri