Neler Yeni

Yardım Dün Vatan'dan Aldığım VG258QR Monitörde Bugün Ölü Piksel Çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Hocam size bir sorum olacak monitöre ilgili , Youtube u açtıgınızda (beyaz sayfa olması önemli) sayfayı aşşağı kaydırırken piksellerin hareket ettiği fark ediliyor mu
Nasıl yani anlamadım YouTube mu açayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa düz beyaz bir sayfada aşağı yukarı yapsam yeterli mi?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Mustafa Yeşilyurt
1 tane çıktıysa bişey olmaz ya fazla şey yapmamak lazım göze batmıyorsa oyna geç

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,369
İsim
Berkay BABUCCU
Ölü piksel sebebiyle 1-2 ay amazonda monitör bekledim. Allah'a şükür aldım sorunsuz geldi amazon bu konuda iadede hiç sorun çıkarmıyor o sebeple monitör alacak her çevreme amazonu öneriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
1 tane çıktıysa bişey olmaz ya fazla şey yapmamak lazım göze batmıyorsa oyna geç
Ya tabii aslında bakarsan öyle kenarda bir yerde ama yine de hiç olmaması daha iyi tabii daha dün aldım sonuçta

Ölü piksel sebebiyle 1-2 ay amazonda monitör bekledim. Allah'a şükür aldım sorunsuz geldi amazon bu konuda iadede hiç sorun çıkarmıyor o sebeple monitör alacak her çevreme amazonu öneriyorum.
Zaten Vatan'dan çok uzun süredir alışveriş yapmıyordum yaptım dilim yandı yine bundan sonra tövbe...

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Test Ettiniz mi hocam?
Ettim, sabit küçücük bir nokta var sadece

Onun dışında monitörden çok memnun kalmıştım ona biraz üzüldüm açıkçası ama daha fazla çıkana kadar yola böyle devam galiba. Yarın Asus müşteri hizmetleri açılınca onları da bir ararım bakalım ne diyecekler.

k0caeLL

80+
Ettim, sabit küçücük bir nokta var sadece

Onun dışında monitörden çok memnun kalmıştım ona biraz üzüldüm açıkçası ama daha fazla çıkana kadar yola böyle devam galiba. Yarın Asus müşteri hizmetleri açılınca onları da bir ararım bakalım ne diyecekler.
Hocam Asus size 3 ve daha fazla ölü piksel dışında değişim yapmıyoruz diyecekler bu yüzden sizin vatanbilgisayarı arayıp iade istediğinizi söylemeniz lazım bakın altını çizerek söylüyorum değişim değil direk iade isteyeceksiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Hocam Asus size 3 ve daha fazla ölü piksel dışında değişim yapmıyoruz diyecekler bu yüzden sizin vatanbilgisayarı arayıp iade istediğinizi söylemeniz lazım bakın altını çizerek söylüyorum değişim değil direk iade isteyeceksiniz
Tamamdır o zaman ben sizin dediğiniz gibi Vatan Bilgisayar'ı arayayım

Sorduğunuz şeyi tam olarak ne için sormuştunuz birde ghostinf için mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce. Ürünü paketleyip faturası ile birlikte Vatan Bilgisayar şubesine gidip talebinizi iletmeniz gerekiyor bizler de servise gönderiyoruz eğer üretim hatası çıkarsa ürünün değişim veya iadesi gerçekleşiyor dediler. Ki bunu da kuvvetle muhtemel servis bir üretim hatası olarak görmeyecektir ve 1 ölü piksek olduğu için ürünü bana gönderecektir siz ne diyorsunuz ne yapayım?

Hayır monitörde pikselleşme varmı diye sormuştum da yokmuş
Hocam bu arada dün daha farklı bir şey farkettim şu an evde değilim ama şöyle bir sorun var.
SADECE MASAÜSTÜNDE* sağ üst taraflarda pikseller görünüyor ama onun dışında ekranda piksek görünmüyor sadece masaüstünde windows yerinde oluyor. Yeni ethernet kablosu daha almadığım için PC'den ziyade PS'de zaman geçiriyorum bu sebeple masaüstünde olan piksellerin bu denli net göründüğünü fark etmemistim. Bu ne ile alakalı olabilir? Ve bir arıza mı ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,009
Üyeler
163,420
Son üye