Neler Yeni

Dungeon Hunter 4 benzeri Oyun Önerisi

aalikeser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali KESER
İyi forumlar
Mobilde Dungeon Hunter 4 diye bi oyun vardı bilenler vardır. Oyunda 4 farklı sınıf vardı (Savaşçı, Okçu, Büyücü, bi tane daha vardı). bu sınıflardan birisini seçip görevler yapıp boss kesiyoduk. seviye kastıkça farklı ekipmanlar açılıyodu vs.
iki sorum var
Birincisi bu türün adı nedir?
İkincisi de buna benzer pc oyun önerisi alabilir miyim?

Genel olarak aradığım özellikler oyunda farklı sınıflarla oynayabilmek ve her sınıfın kendine özgü silah zırh dövüş stili olması, Oyun içinde zindan mantığı olması da güzel özellikle farklı seviyelerde farklı düşmanlarla savaşıyo olmak vs.

Şimdiden teşekkürler

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Vedat Kahraman
Dungeon Hunter 5'i biliyorsundur herhalde, ki o oyun bile çok yeni değil DH4 baya eski ya, sen de eskiden mi oynuyordun? Başlıkta "Action RPG" yazmışlar.

aalikeser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali KESER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dungeon Hunter 5'i biliyorsundur herhalde, ki o oyun bile çok yeni değil DH4 baya eski ya, sen de eskiden mi oynuyordun? Başlıkta "Action RPG" yazmışlar.
Teşekkür ederim hocam biliyorum mobil için değil pc için oyun önerisi istiyorum. Lise zamanında eba4 tabletten oynamıştım DH4ü 😂

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Vedat Kahraman
Teşekkür ederim hocam biliyorum mobil için değil pc için oyun önerisi istiyorum. Lise zamanında eba4 tabletten oynamıştım DH4ü 😂
Doğrudur hocam, ben DH4 değil de DH5 oynuyordum, zamanında çok hoşuma gidiyordu hatta para fln da yatırıp baya sağlam bir çar kasmıştım. Sonra oynamayı bıraktım, günün birinde girdim hesaba 100 tane güncelleme gelmiş, oyun baya değişmiş oynama isteğim gelmedi öylece bitti DH5 hikayem.

Bu arada Diablo ona benzer olabilir mi acaba? Kuzenim oynuyordu onu ve görüntü olarak bir tık benzetiyordum böyle zindanlar fln, bir bakın isterseniz.

aalikeser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali KESER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur hocam, ben DH4 değil de DH5 oynuyordum, zamanında çok hoşuma gidiyordu hatta para fln da yatırıp baya sağlam bir çar kasmıştım. Sonra oynamayı bıraktım, günün birinde girdim hesaba 100 tane güncelleme gelmiş, oyun baya değişmiş oynama isteğim gelmedi öylece bitti DH5 hikayem.

Bu arada Diablo ona benzer olabilir mi acaba? Kuzenim oynuyordu onu ve görüntü olarak bir tık benzetiyordum böyle zindanlar fln, bir bakın isterseniz.
Evet hocam videolarına baktım diablo 4 baya güzel duruyor ismini çok duymuştum ama bakmamıştım hiç. Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,044
Üyeler
167,041
Son üye
ceyaga
Top Bottom