Neler Yeni

🔥İndirim Dunth Hoparlör 167 tl

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Ahmet
abartma reis alt tarafı hoparlör kendi çin işi malının reklamını yaptığın gibi buradaki bir çok kişiyi yanlış bilgilendiriyorsun, çok bilindik veya çok pahalı bir şey almış gibi triplere giriyorsun saçma konuşuyorsun ürünün fotoğrafındaki acemiliği iliklerime kadar hissettim ki böyle bir hoparlöre 1000₺ den aşağı alamazsınız diyerek insanları kandırıyorsun. yemin ederim şuna vereceğim paraya gider bir güzel zurna alır yarınlar yokmuşçasına ısıra ısıra yerim. saygılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
nightlessx
1000TL'ye gerek yok 500-400'e 2. el'den kaliteli bir şey alınır zaten amaç bu paraya "ses" veriyor mu o önemli.

abartma reis alt tarafı hoparlör kendi çin işi malının reklamını yaptığın gibi buradaki bir çok kişiyi yanlış bilgilendiriyorsun, çok bilindik veya çok pahalı bir şey almış gibi triplere giriyorsun saçma konuşuyorsun ürünün fotoğrafındaki acemiliği iliklerime kadar hissettim ki böyle bir hoparlöre 1000₺ den aşağı alamazsınız diyerek insanları kandırıyorsun. yemin ederim şuna vereceğim paraya gider bir güzel zurna alır yarınlar yokmuşçasına ısıra ısıra yerim. saygılar
Sen git zurna al o zaman, bu hoparlörü alma.

Ben kendi deneyimlerimi yazıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,935
Üyeler
165,434
Son üye
viceofyourdesire
Top Bottom