bf1 güzeldirBöyle 1.dünya savaşında falan çok teknoloji olmayan iyi multiplayer oynanan bi oyun var mıdır?
Bf1 düşündüm nasıldır
Battlefield 1 güzel öneririm. Fakat çok hızlı bitiyor bence ama alınır. Battlefield V de denedim geçen gayet iyi o da. Amazon prime dan alıp oynayabilirsin.Böyle 1.dünya savaşında falan çok teknoloji olmayan iyi multiplayer oynanan bi oyun var mıdır?
Bf1 düşündüm nasıldır
alınca ekleyeyim önce elimdeki otunları bitireyimBattlefield 1 güzel öneririm. Fakat çok hızlı bitiyor bence ama alınır. Battlefield V de denedim geçen gayet iyi o da. Amazon prime dan alıp oynayabilirsin.
Dostum al bir an önce bitip gitmediğini bilmiyorum ama kodu al hesaba girersin. Kaldırırlar felan kaçırma.alınca ekleyeyim önce elimdeki otunları bitireyim
AYIPSIN.Böyle 1.dünya savaşında falan çok teknoloji olmayan iyi multiplayer oynanan bi oyun var mıdır?
Bf1 düşündüm nasıldır
evvet verdun aklımdaydı ama ulaşamadım hep reklamlarını görüyordum çocukluk hayalimdi ama eskimiş olabileceğinden şüphelendim araştırmadım hiç.AYIPSIN.
Verdun ve tannenberg bf1 den bile iyi o atmosferi yaşatır tavsiye ederim şiddetle.
Eskime falan yok oynuyorum hala pc nin başında siper almaya çalışıyordum o derece yanievvet verdun aklımdaydı ama ulaşamadım hep reklamlarını görüyordum çocukluk hayalimdi ama eskimiş olabileceğinden şüphelendim araştırmadım hiç.
tamamdır teşekkürlerEskime falan yok oynuyorum hala pc nin başında siper almaya çalışıyordum o derece yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsonzo çıkacak bu sene onada bakabilirsin