Dünya üzerinde kaç dansöz vardır?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar Serdar ortaç'ın bir şarkısında geçen 'Binlerce dansöz var.' sözü bizi düşünmeye sevk etti. Dünya üzerinde kaç dansöz vardır? Arkadaşla bunu tartışıyorduk da bir de buraya konu açalım dedik.

Burası bir teknoloji platformu. Boşunuzu saçma sapan yerlerde yapabilirsiniz.

Burası bir teknoloji platformu. Boşunuzu saçma sapan yerlerde yapabilirsiniz.
Merak ettim sordum. Biraz da matrak oldu ama sonuçta burası bir bilim enstitüsünün raporlarını yayınladığı bir web site değil. Biraz eğlenmek herkesin hakkı. Size çok ciddiyetsiz bir konu olarak göründüyse cevap vermeyip geçmeyi tercih edebilirsiniz.

Merak ettim sordum. Biraz da matrak oldu ama sonuçta burası bir bilim enstitüsünün raporlarını yayınladığı bir web site değil. Biraz eğlenmek herkesin hakkı. Size çok ciddiyetsiz bir konu olarak göründüyse cevap vermeyip geçmeyi tercih edebilirsiniz.
Haklısınız, tepkim için kusura bakmayın ancak bu tarz konular açmamaya özen gösterin.

Sözlerinizdeki manayı anlıyorum, sadece biraz matrak bir konu açmak istedim ve gerçekten arkadaşımla bunu düşündük. Ve biraz da olsa size katılıyorum, forumun saygı ve ciddiyeti gayet önemli. Açılan konular düşünceli ve insanlara faydalı olacak konular olmalı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,570
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri