Türkiye'de var mı ki o klavyeden? Ben yok diye biliyorum.Bilek desteği, ses tekerleği gibi şeylere ihtiyaç duyuyorsa Hunstman Elite tercih etmeli.
Var ama şu an yok.Türkiye'de var mı ki o klavyeden? Ben yok diye biliyorum.
Klavyenin tepkime süresi nasıl kişiye göre değişir kiKişiye göre değişir bence,bence Apex pro
aynen,Apex prodan daha hızlı ama kullanım açısından daha kötü olabilir,Daha küçük ve bazı tuşlar yok karşılaştırmada kazanan Razer ama Kullanımda kazanan Apex ProApex Pro hızlı bir klavye değil arkadaşlar.
En hızlısı bu, 1.0mm'de harekete geçiyor.
RAZER HUNTSMAN TOURNAMENT EDITION KLAVYE US fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER HUNTSMAN TOURNAMENT EDITION KLAVYE US fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kişisel bir şey o. Numpad dünyanın en gereksiz şeyi bence.Klavyenin tepkime süresi nasıl kişiye göre değişir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen,Apex prodan daha hızlı ama kullanım açısından daha kötü olabilir,Daha küçük ve bazı tuşlar yok karşılaştırmada kazanan Razer ama Kullanımda kazanan Apex Pro
Tepki süresinden değil,görünüş,hissiyat,özellik açısından söylemiştim.Klavyenin tepkime süresi nasıl kişiye göre değişir ki
Pirhana 2345 gaming klavyeAlınabilecek en hızlı,en iyi klavye hangisidir?
Meraktan soruyorum..