Dünyadaki stok sorunu

Kwrwm

80+
Reaksiyon skoru
32
Yaza doğru PC toplamayı yada toplu almayı düşünüyorum. Malum virüsten dolayı Dünyada stok sorunu var ve fiyatlar inanılmaz derecede pahalı. Sizce bu sorun ne zamana normale döner?

Yaza doğru PC toplamayı yada toplu almayı düşünüyorum. Malum virüsten dolayı Dünyada stok sorunu var ve fiyatlar inanılmaz derecede pahalı. Sizce bu sorun ne zamana normale döner?
Teknoloji üreten ülkelerde sıkıntı yok onlar ürettikçe diğer ülkeler ithal etmeye mahkum tabi ürüne kdv ötv ekleyip değerinden 2 katına piyasa sürüyorlar

Firmalar toplu şekilde çalışmaya başladıgında kısaca virüs kontrol altına alındığında ya da aşısı veya ilacı bulunmasi lazım fakat bu gayet uzun bi süreç çünkü ilacın veya aşının yan etkilerinin bilinmesi lazım en kısa yol virüsün kontrol altına alınması ve işin kötü tarafı kimse sana bu konuda kesin sonuç veremez.

Maksimum 1 ay ama ortalama 1 2 hafta olur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,341
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri